Van'da Emekliler Haftasi Kutlandi

Van'da Emekliler Haftasi Kutlandi

Van’da, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Il Müdürlügü ile Elite World Van Otel, ‘Emekliler Haftasi’ nedeniyle etkinlik düzenledi.

Elite World Van Otelde düzenlenen etkinlikte emekliler bir araya gelerek güzel vakit geçirdi. Geceyle ilgili açiklamada bulunan Elite World Van Otel Genel Müdürü Oktay Aksoy, ‘Emekliler Haftasinin sadece emeklileri degil, toplumun her kesimini ilgilendiren bir kutlama olduguna deginerek, “Bu hafta, emeklilik sürecindeki bireylerin degerini ve toplumsal katkilarini vurgulamak, emeklilerimizin yasam kalitesini artirmak ve toplumda hak ettikleri saygiyi göstermek amaciyla düzenlenmektedir. Emekliler Haftasi, çalisma hayatinda uzun yillar emek vermis bireylerin topluma olan katkilarini hatirlatmakta ve onlarin yasam standartlarini iyilestirmeyi hedeflemektedir. Emeklilik, kisinin çalisma yasamindan dinlenme ve hak ettigi emeklilik maasi gibi sosyal güvencelerle yararlanma sürecidir. Bu sürecin önemi, bireylerin emekli olduktan sonraki yasamlarinin saglikli, mutlu ve üretken bir sekilde geçmesini saglamaktir. Onlarin toplum içindeki yerini güçlendirmek, onlarin deneyimlerinden ve bilgilerinden faydalanmak, sosyal yasamlarina katkida bulunmak ve onlara saygi göstermek bu haftanin temel amaçlari arasindadir. Ben bu duygu ve düsüncelerle tüm emeklilerimize saglikli bir yasam diliyorum” dedi.

SGK Van Il Müdürü Abidin Göksoy ise bu anlamli davetten ötürü Elite World Van Otel yetkilileri ve çalisanlarina tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile