Deprem bölgesi Van'da güneşli hava yerini kar yağışına bıraktı. Aralıklarla devam eden kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar ise zor anlar yaşadı.
Van-Hakkari karayolu üzerinde bulunan 2225 rakımlı Kurubaş Geçidi'nde sürücüler zor anlar yaşarken, kar yağışından dolayı 13 köy yolu da ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Karla Mücadele ekipleri, kapanan yolları açma çalışmalarına başladı. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri ise, kar yağışının 2 gün süreceğini, en düşük hava sıcaklığının ise eksi 10 derece olacağını bildirdi.
Van'da Kar Yağışı
Van'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, il genelinde 13 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.



















