Van'da Kentsel Dönüsüm Baskanligi'ndan Büyük Firsat

Van'da Kentsel Dönüsüm Baskanligi'ndan Büyük Firsat

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi Kentsel Dönüsüm Baskanligi, Van’da 214 muhtelif arsayi yatirim yapmak isteyenler için avantajli sartlarla satisa çikariyor.

Van’daki 214 arsa; yüzde 25 pesin, 24 ay vadeyle satisa çikacak. Bakanlik, pesin ödemelerde yüzde 20 indirim avantaji ise yatirim yapmak isteyenler için büyük bir firsat sunuyor. 7 Mayis Sali günü saat 10.30’da yapilacak müzayedelere online katilim da saglanabilecek.

Van’da arsa firsati

Konut, konut-ticaret, tarim, akaryakit tesis ve plansiz alan niteligindeki; 214 muhtelif arsa için alicilar gün sayiyor. Van’daki arsalar için basvurular basladi.



Çevrimiçi katilim saglanabilecek

Açik artirma 7 Mayis Sali günü saat 10.30’da yapilacak. Ankara Holiday Inn Hotel ve Van Evliya Çelebi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Konferans Salonu’nda yapilacak. Artirmaya internetten üzerinden de (www.emlakmuzayede.com.tr) teklif verilebilecek. Ayrintili bilgilere ise www.emlakmuzayede.com.tr ve 0212 608 15 00 numarali telefondan ulasilabilecek.

Arsa almak isteyen Necmi Idiz isimli vatandas, Kentsel Dönüsüm Baskanligi’nin kendileri için arsa alma firsati sundugunu belirtti.

Gevas ilçesinde arsasini alip, evini yaptirmak istedigini ifade eden Idiz, çalismanin hayirli olmasini temenni etti.

Yatirimci is adami Kerem Baynal ise Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanliginin yatirim yapmak isteyenler için konut-ticaret, tarim, akaryakit tesis ve plansiz 214 arsayi, 24 ay vadeyle satisa çikardigini belirterek, “Pesin ödemelerde yüzde 20 indirim var. Yatirimci olarak bu firsati degerlendirmek istiyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile