Van'da Korkutan Trafik Kazası

Van'da Korkutan Trafik Kazası

Van'da üç aracın karıştığı kazada şans eseri ölen ve yaralanan olmazken, olay çevrede yaşayan vatandaşlar arasında büyük korku yaşattı.

Kaza, Van-Özalp karayolu üzerinde bulunan Kömürcüler Sitesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, N.S. yönetimindeki 43 AC 136 plakalı kamyonet, şehir merkezine seyir halinde iken aynı istikamete giden ve sürücüsünün ismi alınamayan 34 UH 1764 plakalı minibüs sürücüsünün aniden kamyonetin önüne geçerek sağ taraftaki sokağa geçmeye çalışmasıyla kaza meydana geldi. Kaza yapan 2 araç, önce park halinde bulunan bir otomobile, ardından da market duvarına vurarak durdu, kazada kimse yaralanmadı. Market sahibi Gökhan Sönmez ‘’Kola siparişini veriyordum. Acı bir fren sesiyle 2 araç markete girdi. Çok korktuk. Çok şükür bir şeyimiz yok’’ dedi.

Olay yerine giden trafik ekipleri, yaptıkları incelemenin ardından kaza yapan araçları çekici ile kaldırdılar.

Öte yandan, Van-Erciş karayolu ile İskele Caddesi üzerinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazalarında ise hafif yaralanan 4 şahıs, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Prof. Dr. Dursun Odabaşı Hastanesi'de kaldırılarak tedavi altına alındılar .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile