Van'da Ücretsiz Tiyatro, Konser Ve Doga Etkinligi

Van'da Ücretsiz Tiyatro, Konser Ve Doga Etkinligi

Van Büyüksehir Belediyesi iyi bir hafta sonu geçirmek isteyen vatandaslar için cumartesi ve pazar günü ücretsiz tiyatro, konser ve doga etkinligi düzenleyecek.

Van Büyüksehir Belediyesi, kentin kültür-sanat hayatina katkida bulunmak için düzenlemis oldugu ücretsiz programlar devam ediyor. Her hafta birbiriden güzel konser, sinema, sergi, doga etkinligi, yürüyüs ve tiyatro oyunlarini çocuk ve yetiskinler ile bulusturan Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskanligi, bu hafta sonu ise 3 etkinlikle Vanlilara güzel bir hafta sonu geçirmeyi hedefliyor.

Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskanligi organizasyonuyla 19 Subat Cumartesi günü saat 13.00’da Hacibekir Mahallesi Kültür Merkezinde Tankred Dorst imzali ‘Ben Feuerbach’ oyunu izleyiciyle bulusacak.

20 Subat Pazar günü ise saat 13.00’da Hacibekir Mahallesi Kültür Merkezinde Grup Yürüyüs’ün konseri ile Amerikali siyasetçi ve insan haklari savunucusu Malcolm X hayatinin anlatildigi tiyatro oyunu sergilenecek. Yine pazar günü Akdamar Adasi’nda amatör fotografçilara yönelik doga etkinligi düzenlenecek. Programlarin tamaminin ücretsiz oldugu bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile