Van’da ‘Uçurtmam Göklerde’ Projesi

Van’da ‘Uçurtmam Göklerde’ Projesi

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından hazırlanan ‘Uçurtmam göklerde’ projesi kapsamında 10 bin çocuğun uçurtma ile buluşturulması hedefleniliyor.

Van Emniyet Müdürlüğü, başta çocuklara yönelik olmak üzere düzenlediği proje ve organizasyonlarına bir yenisini daha ekledi.

Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği ekipleri, ‘Uçurtmam göklerde’ projesi kapsamında 10 bin çocuğu uçurtma ile buluşturmayı hedefliyor. Proje kapsamında Çevik Kuvvet ve Özel Harekat Şube müdürlüğü ekipleri ile Özalp ve Saray ilçelerine giderek etkinliklerine sürdüren TDP Büro Amirliği ekipleri, bin çocuğu uçurtma ile buluşturdu.

Uçurtmanın yanı sıra illüzyon gösterisi, ip atlama, halat çekme, futbol müsabakaları da yapıldı. Gün boyunca devam eden etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Etkinliğin sonunda ise uçurtmasını en çok havada tutana 1 adet bisiklet, ikinciye 1 adet kol saati ve en güzel uçurtma yapana da 1 adet fotoğraf makinesi hediye edilirken, katılımcılara da kek, meyve suyu ve kuru pasta ikram edildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile