Van Gölü'nde Kaybolan Sahis Sag Olarak Kurtarildi

Van Gölü'nde Kaybolan Sahis Sag Olarak Kurtarildi

Van’in Tusba ilçesinde yüzmek için Van Gölü’ne girdikten sonra kaybolan sahis yaklasik 6 saat sonra kurtarildi. Hastaneye kaldirilan sahis tedavi altina alindi.

Edinilen bilgiye göre olay, bugün ögle saatlerinde Tusba ilçesi sinirlari içerisinde bulun Çarparak Adasi yakininda Van Gölü kiyisinda meydana geldi. Van Gölü’nde bir kisinin boguldugu ihbari üzerine bölgeye jandarma, 112 Acil Servis, Van Sahil Güvenlik Komutanligi, Van Emniyet Müdürlügü Sualti Grup Amirligi, Van ve Bitlis Il Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlügü Su Alti Arama ve Kurtarma, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve Van Itfaiye Dairesi Baskanligi Sualti Arama ekipleri sevk edildi. Bölgede çalisma yapan ekipler, Müslüm Ülgen ve Serhat Elçi’nin cansiz bedenlerine ulasti. Ülgen ve Elci’nin cenazeleri otopsi yapilmak üzere ambulanslarla Van Adli Tip Kurumu’na götürüldü.

Gölge kayip olan Ramazan B.’yi arama çalismalari yürüten ekipler, bir balikçi teknesinin tesadüfen olayin yasandigi yaklasik 2 kilometre uzaklikta bölgeden geçtigi siraDA Ramazan B.’yi yaklasik 6 saat sonra sag olarak kurtardi. Balikçi teknesi sahsi daha sonra ekiplere teslim etti. Saglik ekipleri olay yerinde sahsa yaptiklari ilk müdahalenin ardindan hastaneye kaldirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile