Van'in En Renkli Fuari Için Hazirliklar Tamamlandi

Van'in En Renkli Fuari Için Hazirliklar Tamamlandi

Van’da, Ipekyolu Expo Fuar A.S. tarafindan düzenlenecek olan Van Evlilik Hazirliklari ve Mobilya Fuari için hazirliklar tamamlandi.

Konuyla ilgili açiklamada bulunan Fuar Koordinatörü Veysi Uygun, 10-14 Mayis tarihleri arasinda gerçeklesecek olan fuarda yüzlerce markanin yer aldigini ifade ederek, özellikle evlenecek olan çiftlerin bu fuari mutlaka görmesi gerektigini belirtti.

Fuarda birbirinden renkli etkinlik ve yarismalarin yer aldigini vurgulayan Uygun, “Yarin açilacak olan bu dev etkinlikte; mobilyadan beyaz esyaya, gelinlikten moda evlerine, fotograf stüdyolarindan dügün salonlarina kadar evlilige dair tüm ihtiyaçlar yer alacak. Bunun yaninda fuar süresince her gün 15.30 ve 18.30 saatleri arasinda dünyaca ünlü mankenlerin yer aldigi ‘Models of Turkey’ defilesi yer alacak. Defilede ünlü mankenler tarafindan gelinlik, kaftan ve abiyelerin tanitimi yapilacak” dedi.

Fuarda ayrica kampanya ve yarismalarin da yer aldigini belirten Uygun, “Katilan tüm firmalardan fuara özel yüzde 50’ye varan indirimler yapilacagi gibi ayrica fuari ziyaret eden vatandaslar ise sürpriz hediyelerin oldugu çekilislere katilma hakki kazanacak. Ben bu anlamda 10-14 Mayis 2023 tarihleri arasinda düzenlenecek olan bu dev organizasyona tüm halkimizi davet ediyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile