Van Insaat Yapi Dekorasyon Ve Emlak Fuari Kapilarini Ziyaretçilere Açiyor

Van Insaat Yapi Dekorasyon Ve Emlak Fuari Kapilarini Ziyaretçilere Açiyor

Van Insaat Yapi Dekorasyon ve Emlak Fuari, 12’nci kez kapilarini ziyaretçilere açiyor.

Van Expo Fuar ve Kongre Merkezinde 18-21 Nisan tarihleri arasinda gerçeklesecek olan fuar ile ilgili açiklamada bulunan fuar koordinatörü Yakup Karaer, insaat yapi bilesenlerinin birçok sektörün çarklarini döndürdügünü söyledi.

Karaer, "67 sektörü çalistiran ekonomik çarklarin dönmesinde en önemli payi alan insaat yapi bilesenlerinin bölgedeki en kapsamli bulusmasi haline gelen ‘Van Insaat Yapi Dekorasyon ve Emlak Fuari’, insaat sektöründeki potansiyelini ve büyüme firsatlarini kesfetmek için 18-21 Nisan 2024 tarihleri arasinda kapilarini açiyor" dedi.

Van Insaat Yapi ve Emlak Fuari’nin; bölgenin ilk ve tek yapi, insaat endüstrisi etkinligi olarak kentin ve çevre illerin yani sira komsu ülkelerinin gelisen yapi sektörünü de bir araya getirdigine vurgu yapan Karaer, "Bu yilki fuar; yerel ve ulusal insaat firmalarini, mühendisleri, mimarlari ve malzeme tedarikçilerini bir araya getirerek, yeni projeleri tanitmak, isbirlikleri kurmak ve sektördeki trendleri ve son yenilikleri kesfetmek için genis bir ag sunuyor. Bu yil 12. kez kapilarini açacak Van Insaat Yapi Fuarimiz tüm insaat yapi bilesenlerinin ve sektör paydaslarinin bekledigi ve destek verdigi fuar durumundadir. 85 firmanin stant kurdugu ve yüzlerce çesit markanin sergilenecegi bu dev organizasyonumuzda bu yil gerek yurtiçi ve gerekse yurtdisindan profesyonel ziyaretçi beklenmektedir. Fuarimizda Irak ve Iran’dan sektör temsilcilerinden olusan heyetlerin ziyareti ile firmalarimiza uluslararasi isbirligi baglantilari kurma firsati sunulacaktir. Van Insaat Mühendisleri Odasi isbirligi ile düzenlenecek olan Van Yapi ve Insaat Zirvesi ile düzenlenecek paneller ve sunumlar sayesinde sektördeki birçok yeni teknoloji hakkinda bilgilendirmeler yapilacaktir. Ayrica gelecege yönelik stratejiler gelistirecek ve degerli bilgi ve deneyimler sunulacaktir" ifadelerini kullandi.

Insaat sektörünün her geçen gün daha da gelistigine dikkat çeken Karaer, "Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi, Van Valiligi, Van Büyüksehir Belediyesi, Van Yüzüncü Yil Üniversitesi, Van Ticaret ve Sanayi Odasi, Insaat Mühendisleri Odasi, Mimarlar Odasi ve DAKA gibi kurumlar basta olmak üzere bölgede faaliyet gösteren kurum, üretici ve tedarikçi birçok firmanin destegini ve yine sektöre hizmet sunan personel, akademisyen, mimar, mühendis, meslek gruplari tarafindan ilgiyle izlenmektedir. Insaat sektörü her geçen gün daha da gelisiyor ve yeniliklerle dolu bir gelecege dogru ilerliyor. Bu dinamik sektördeki yenilikleri ve firsatlari kesfetmek, en son teknolojileri görmek ve sektör liderleriyle bir araya gelmek için tüm paydaslari ve ilgilileri 18-21 Nisan 2024 tarihlerinde 12. Van Insaat Yapi Dekorasyon ve Emlak Fuari’na katilmaya davet ediyoruz" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile