Van Valisi Bilmez, Gevasli Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Van Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Gevas ilçesinde mahalle muhtarlariyla bir araya geldi.

Edremit ilçesindeki Fidanlik Parkinda gerçeklestirilen toplantida konusan Bilmez, salgin sürecinden önce planladiklari muhtarlarla bulusma programlarini salginin seyrine göre sürdürdüklerini söyledi.

Kentin gelisimi için muhtarla is birligi içinde çalistiklarini ifade eden Bilmez, muhtarlarin, devletin mahalledeki gözü, kulagi konumunda oldugunu belirtti.

Bilmez, "Muhtar Türkiye Cumhuriyetinde yerel düzeyde önemli bir konumdadir. Dolayisiyla muhtar kamu kurumlariyla vatandas arasinda köprü olmak zorundadir. Sizlerin dile getirdigi sorunlari, arkadaslarimiz not alacaklar ve takip edecekler. Insallah hep beraber tüm sorunlarimizi halledip güzel bir Van için sizlerin de gayretiyle çalismalarimizi sürdürecegiz." dedi.

Muhtarlar da mahallelerindeki sorunlari dile getirdi, sorunlarin çözümü konusunda fikirlerini paylasti.

Toplantiya, AK Parti Van milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar, Abdulahat Arvas, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Gevas Kaymakami Hamit Genç, VASKI Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, genel sekreter yardimcilari ve daire baskanlari katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile