VANFED Baskan Adayi Teymur Projelerle Geliyor

VANFED Baskan Adayi Teymur Projelerle Geliyor

Güçlü bir Van ve güçlü bir federasyon siariyla yola çikan Van Dernekler Federasyonu (VANFED) Baskan Adayi Murat Teymur projelerini anlatti.

VANFED Baskanligina adayligini açiklayan Vanli is adami Murat Teymur, güçlü bir Van ve güçlü bir federasyon için yola çiktiklarini belirtti.

Yapici ve çözüm odakli bir yönetim anlayisi ile hareket edeceklerini belirten Teymur, 15 yilda yapilmayani 3 yilda yapacaklarini söyledi.

Seffaf, adaletli ve her görüse saygili bir yönetimle geldiklerini vurgulayan Teymur, “Türkiye genelindeki tüm Van dernekleri ile istisare edilecek ve hiçbir tanesi asla ihmal edilmeyecektir. Yillardir özellikle deplasman maçlarinda konaklama basta olmak üzere birçok konuda sikinti yasayan ilimizin tek takimi Vansporumuzun yaninda yer alacak ve bütün deplasman maçlarindaki konaklama basta olmak üzere tüm masraflarini üstlenecegiz. Yine olmazsa olmazimiz olan egitim konusunda üniversiteyi kazanmis 40 kisiye burs verecek, her anlamda onlarin yaninda yer alacagiz. Her ay en az 200 aileye gida yardiminda bulunacak, bu anlamda VANFED’in sosyal sorumlulugunu da harekete geçirecegiz. Federasyon olarak hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmayacak, tüm partilere esit mesafede duracagiz. Asirlardir herkesin dile getirdigi ama hala beklenilen seviyeye gelemeyen Van’daki yatirimlarla ilgili olarak Istanbul basta olmak üzere ülkenin herhangi bir yerinde yasayan Vanli is adamlarinin kendi illerinde yatirim yapmaya tesvik edilecek. Insallah bu girisimlerle ilimizde yatirimlari arttiracak ve dolayisiyla hem istihdama katki saglamis olacagiz hem de kentimizin refah seviyesini daha da yükseltmis olacagiz” dedi.

Projelerinin bunlarla sinirli kalmayacagini dile getiren Teymur, ileriki günlerde diger projelerini de kamuoyu ile paylasacaklarini sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile