Vangölü Gazeteciler Cemiyeti’nde Görev Dağılımı

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti’nin (VGC), geçtiğimiz hafta yapılan olağan genel kurulunun ardından yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı.

Olağan genel kurulda seçilen yönetim kurulu üyeleri, cemiyet ofisinde toplanarak kendi aralarında görev dağılımına oy birliği ile karar verdiler. Yönetim kurulunun aldığı karara göre, VGC Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Fatih Sevinç, başkan yardımcılıklarına Levent Harman ve Selahattin Aktaş, Genel Sekreterliğe Sıddık Güler, İdari ve Mali İşler Saymanlığı’na Osman Bekleyen, üyeliklere ise Şükrü Akyüz ve Ömer Aytaç Aykaç getirildi.

Şükrü Akyüz’ün aynı zamanda cemiyetin kültür ve sosyal işlerinden, Ömer Aytaç Aykaç’ın ise, üyelerden ve halkla ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyeleri olarak görev yapacakları belirtildi.

VGC Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sevinç, yönetim kurulunun yeni dönemde üyelerinin de katkıları ile geçmiş dönemlere nazaran çok başarılı olacağını belirtti.

Yönetim kurulunun geçtiğimiz dönemde birçok yeniliğe imza attığını belirten Sevinç; “Geçen dönem cemiyet yönetim kurulumuz beklenilenin üstünde bir performans göstererek çok önemli çalışmalar yaptı. Sorunlar ve öneriler konusunda büyük çoğunluğuna ulaştığımız üyelerimizle fikir alışverişinde bulunduk. Sorunların çözümü konusunda bir takım faaliyetlerimiz oldu. Halende yapamadığımız konular ve başlıklar üzerinde çalışıyoruz. Yeni dönemde hep beraber bir sinerji oluşturarak meslektaşlarımızın yararına uygun faaliyetlerde bulunup cemiyetimizi daha iyi noktalara ulaştıracağız” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile