Vanhabertv.Com Adlı Haber Sitesi Yayın Hayatına Başladı

Vanhabertv.Com Adlı Haber Sitesi Yayın Hayatına Başladı

Van‘da yeni kurulan ‘Vanhabertv.com‘ adlı internet sitesi, düzenlenen bir toplantı ile basına tanıtıldı.

Van‘ın ve bölgenin sağlık, spor, ekonomi ve güncel haberlerine yer veren haber sitesi, yerel internet haberciliğinde farklı projeler sunuyor. ‘Van Seçim 2011‘ adında lisanslı yeni bir proje başlatan site, tüm partiler ve adayların tanıtımı, milletvekili adaylarına verilen oyların yüzdesini ve seçmenin adaylar hakkında görüşlerini belirtme imkanı sağlıyor. Özellikle seçime odaklı projelerini hayata geçiren site yetkilileri, Van‘da halkın sesi olacaklarını belirttiler.

İnternet ortamında haber yayınına başladıklarını belirten site editörleri ise, haber ajansları ile yaptıkları hizmet alma sözleşmesiyle okuyucularına Van ve tüm bölge ile ilgili haberleri sunacaklarını kaydetti. www.vanhabertv.com adlı sitelerinde Türkiye‘deki çok önemli siyasal, kültürel, ekonomik ve sağlık haberlerine de yer vereceklerini söyleyen editörler, vanhabertv.com internet sitesi olarak korsan haberin, kes-kopyala-yapıştır mantığından uzak duracağını ifade ettiler. Van ilinde eksikliğini duydukları ‘Van 2011 Seçim Robotunu‘ hizmete soktuklarını da ifade eden editörler, "Amacımız hiçbir masraftan kaçınmadan halkımıza en iyi hizmeti sunmaktır. Seçim robotu ile Van ilinde bulunan tüm milletvekili adaylarına Van halkı oy verecek, yorum yapabilecek, adayın resmini görüp özgeçmişini okuyacaktır. Ayrıca seçim günü saniye saniye partilerin oy dağılımını görebilecek. Haziran 2011 seçimlerinde Van‘da seçimin kalbinin bu sitede atacağına inanıyoruz. Amacımız halkımıza layık olabilmek. Zira Van halkının her şeyin en iyisine layık olduğuna inanmaktayız" dediler.

Konya Mutfağı isimli yerde düzenlenen yemekli tanıtım toplantısına katılanlara ise Konya‘nın meşhur ‘Etli ekmeği‘ ikram edildi. Oldukça neşeli bir şekilde geçen toplantının ardından internet sitesi yöneticileri, konuklarını kapıya kadar uğurladılar.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile