Vardan‘dan Güzeloğlu‘na Ziyaret

Mersin Valisi Hasan Güzeloğlu, Türkiye‘nin gelişmesi ve kalkınmasının, bir bütün olarak ele alınması gerektiğini vurgulayarak, bu noktada da her kesimin ve herkesin katkı ve çabasına ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Mersin‘e gelen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Cihad Vardan, MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Servet Özkaya ve beraberindeki heyetle birlikte Vali Hasan Güzeloğlu ile makamında bir araya gelerek, görüş alış-verişinde bulundu. Burada konuşan Vardan, Mersin‘in Türkiye‘nin en önemli illerinden biri olduğuna dikkat çekerek, kentteki yatırım çalışmaları ve hayata geçirilen projeleri de yakından takip ettiklerini anlattı. Erzurum‘da düzenlenen; ‘Dünya Kış Olimpiyatları‘nda olduğu gibi ‘2013 Akdeniz Oyunları‘nın da Mersin‘e önemli katkı ve kazanımlar sunacağını ifade eden Vardan, kentin de bu organizasyonu başarıyla gerçekleştireceğine olan inancının da tam olduğunu kaydetti.

Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güzeloğlu da, Mersin‘in gelişmesi ve daha iyi bir geleceğe taşınması adına özellikle son dönemlerde çok güzel şeyler yaşandığına dikkat çekti. MÜSİAD‘ın kurulmasından bu yana sadece ekonomik alanda değil, sosyal ve toplumsal alanda da Türkiye‘nin gelişmesi adına yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini anlatan Güzeloğlu, Türkiye‘nin gelişmesi ve kalkınmasının, bir bütün olarak ele alınması gerektiğini vurgulayarak, bu noktada da her kesimin ve herkesin katkı ve çabasına ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Tüm bu çabaların Türkiye‘nin uluslararası alandaki güvenilirliğini, etkinliğini ve öncülüğünü pekiştirdiğini savunan Güzeloğlu, iktisadi kavramın da sadece kar etmeye dayalı bir faaliyet olmadığının altını çizdi. Konuşmaların ardından Cihad Vardan, Vali Güzeloğlu‘na derneğin yayınlarından oluşan bir setin yanı sıra ziyaretin anısına 12. yüzyılda hazırlanmış filli saatin bir örneğini hediye etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile