'Vatan Sevdalilari' Nazilli'de Büyük Begeni Topladi

'Vatan Sevdalilari' Nazilli'de Büyük Begeni Topladi

Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan’in genç neslin sanata olan ilgisini artirmak ve milli duygulari yasatmak için ögrencilere hediye ettigi ve Neriman Durukan Tiyatrosu tarafindan sahnelenen Vatan Sevdalilari adli tiyatro oyunu büyük begeni topladi.



Ögrencilerin kültürel etkinliklere erisimini tesvik etmek için yaz tatili hediyesi olarak Neriman Durukan Tiyatrosu tarafindan hazirlanan Vatan Sevdalilari tiyatro oyunu izleyenler tarafindan ayakta alkislandi. Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda 3 seans olarak sahnelenen tiyatro oyununa, Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan’in esi Asli Özcan, çocuklari ve sanatseverler katildi.

Ögrencilerin yaz tatilinde eglenceli ve ögretici bir etkinlik yapmalari için her yil çesitli tiyatro oyunlarini ilçeye getirdiklerini ifade eden Baskan Özcan; "Nazillimiz her daim sanat ve sanatçi dostu bir kent olmustur. Sanatin en güzel dallarindan biri olan tiyatro ile ögrencilerimizin küçük yaslardan itibaren tanismasi adina çalismalar yapiyoruz. Bugün de ’Vatan Sevdalilari’ isimli tiyatro oyunuyla milli duygularimizi bir kez daha gururla yasadik. Bu gururu ögrencilerimizin de hissettigini görmek, onlarin da milli ve manevi duygularina ortak olmak paha biçilemez. Kiymetli tiyatro sanatçilarimiza ve sahne arkasinda çalisan herkese cani gönülden tesekkür ediyorum" dedi.



Program sonunda Asli Özcan, tiyatro ekibine tesekkür ederek çiçek takdimindebulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile