Vatandas Anlatti, Yilmaz Dinledi

Vatandas Anlatti, Yilmaz Dinledi

Sehitkamil Belediye Baskani Avukat Umut Yilmaz, Seyrantepe Mahallesi’ndeki vatandaslarla bulustu. Baskan Umut Yilmaz, bölge halkinin taleplerini dinledi ve kendileriyle fikir alisverisinde bulundu.

Belediye Baskani Yilmaz, Seyrantepe Mahallesi’nde bir dizi ziyaret gerçeklestirdi. Ilk ziyaretini mahalle muhtarligina yapan Baskan Yilmaz, daha sonra esnaf ziyaretleri gerçeklestirdi. Seyrantepe Mahallesi’nde gerçeklesen ziyarette Baskan Yilmaz, mahalle sakinlerinin günlük yasantilarini daha yakindan tanimak ve mahalledeki sorunlari yerinde gözlemlemek amaciyla bölgeyi dolasti. Karsilastigi her vatandasla selamlasan Baskan Umut Yilmaz’a yogun ilgi gösterildi. Baskan Yilmaz, yaslilar ve çocuklarla özel olarak ilgilendi.

Yurttasin; sorun, ihtiyaç, talep, beklenti ve önerilerini dikkatle dinleyen Baskan Yilmaz, istisarenin önemine vurgu yapti. Güçlü iletisim baglariyla yasanan tüm sorunlarin kolaylikla çözülebilecegine isaret eden Yilmaz, yurttasin belediye yönetimine olan güvenini artirarak, yerel yönetim ile yurttaslar arasinda daha güçlü bir diyalog olusturacaklarini ifade etti.

Baskan Umut Yilmaz, misafirperverlikleri dolayisiyla Seyrantepe sakinlerine tesekkür etti.

Yurttas, sorun, ihtiyaç, talep, beklenti ve önerilerini dikkate alarak çözüm odakli yaklasim ortaya koyan Baskan Umut Yilmaz’a olan güvenini dile getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile