Vatandas Istiyor, Baskan Çolakbayrakdar Yapiyor

Vatandas Istiyor, Baskan Çolakbayrakdar Yapiyor

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Boztepe Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Bölgeye aile saglik merkezi, yesil alanlar, yollar, altyapi, üstyapi, parklar ve sosyal donatilar kazandiran Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür eden vatandaslar; “Baskanim, siz isterseniz yaparsiniz” dedi. Baskan Çolakbayrakdar ise yapilan hizmetlere vatandaslarin hayir duasi etmeleri ve memnun kalmasinin kendilerini mutlu ettigini ve çalisma sevkini arttirdigi belirterek; “Gencinden yaslisina herkes diyor ki; ‘Siz gayret ediyorsunuz. Siz, isterseniz yaparsiniz’. Ondan sonra bizim omuzlarimizdaki yük, kat kat artiyor ve tüm alanda her seye çözüm üretmeye çalisiyoruz” diye konustu.



Boztepe Mahallesi’nde bölge sakinleriyle bir araya gelen Baskan Çolakbayrakdar, çocuklarin ve vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilasti. Onlarla sohbet eden Baskan Çolakbayrakdar; “Bizi, her zaman güler yüzle karsiliyorsunuz. Biz, sizi seviyoruz. Sizde, bizi seviyorsunuz. Durmadan yorulmadan gece-gündüz demeden elimizden geldigince fazlasiyla sizler için çalisiyoruz. Gelecegimizin teminati çocuklarimizin, daha güzel yarinlarda yasamalari için var gücümüzle gayret ediyoruz. Bu dogrultuda bölgemize semt konaginin yani sira yesil alanlar gibi birçok yatirim yaptik. Daha önce buraya geldigimde agaç dikme etkinliklerinde ‘Boztepe-Yesiltepe olacak’ dedim ve birçok yesil alan ve parklar kazandirdik. Özellikle Türkiye’de örnegi olmayan buraya aile saglik merkezi kazandirdik. Mevcut durumuyla istisna mahallemiz olan Boztepe’de neler yapilacak ve neler gerekiyorsa hepsini tek tek biliyorum. Buranin kentsel dönüsüme ihtiyaci oldugunu da biliyorum. Ilçe belediyeler ölçeginde kendi imkanlariyla kentsel dönüsüm yapan ilk ve tek belediyeyiz. Takdir ederseniz tüm yükü bir arada tasimak mümkün degil. Elimizden geldigince fazlasiyla en üst seviyede yükü tasimaya çalisiyoruz. Buranin askeri güvenlik bölgesi oldugu için kisitli imari var. Her bir mahallenin birbirinden farkli ihtiyaçlari var. Mahallelerimizin ihtiyaçlarini ve taleplerini karsilamak için var gücümüzle gayret ediyoruz. Insallah bu mahallelerin hepsi, birbirinden daha farkli güzellesecek. Kocasinan Belediyesi olarak çevreyi güzellestirmek adina yapilmasi gereken ne varsa biz yogun bir sekilde gayret ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bölgeye aile saglik merkezi, yesil alanlar, altyapi, üstyapi, parklar ve sosyal donatilar kazandiran Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür eden vatandaslar ise; “Baskanim, sen istersen yaparsin” dedi.

Baskan Çolakbayrakdar da yapilan hizmetlere vatandaslarin hayir duasi etmeleri ve memnun kalmasinin kendilerini mutlu ettigini ve çalisma sevkini arttirdigi belirterek; “En büyük motivasyonumuz vatandaslarimizin memnuniyeti ve duasidir. Nereye gitsek büyüklerimiz, bacilarimiz, kardeslerimiz ve gencinden yaslisina herkes diyor ki ‘Siz gayret ediyorsunuz. Siz, isterseniz yaparsiniz’. Ondan sonra bizim omuzlarimizdaki yük, kat kat artiyor ve tüm alanda her seye çözüm üretmeye çalisiyoruz” diye konustu.



Boztepe Mahalle Muhtari Bilal Erdem ise mahalleye yapilan hizmetlerden dolayi Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile