Vatandaslardan Canpolat'a Teveccüh

Vatandaslardan Canpolat'a Teveccüh

Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat, AK Parti Haliliye Ilçe Teskilati ile birlikte Yunus Emre ve Cumhuriyet Caddesinde esnaf ve vatandaslarla bir araya gelerek, talepleri dinledi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in katilimiyla gerçeklesen Aday Tanitim Toplantisinda Haliliye Belediye Baskanligina yeniden aday gösterilen Canpolat, esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi.

AK Parti Haliliye Ilçe Teskilatiyla birlikte sabahin erken saatlerinde esnafi ziyaret eden Canpolat’a, Ilçe Baskani Mustafa Bagmanci ve beraberindeki teskilat üyeleri eslik etti. Ziyaret programina Yunus Emre Caddesiyle baslayan Canpolat ve AK Parti Teskilati, esnaf ve vatandaslarin taleplerini dinledi. Vatandaslardan gelen iletilerin çözümü için ilgili müdürlüklere talimat veren Baskan Canpolat, yürütülen çalismalarla ilgili bilgiler verdi. Esnafa hayirli isler temennisinde bulunan Baskan Canpolat ve AK Parti Teskilati, 31 Mart Mahalli Idareler Seçimleri için de destek istedi.

Vatandaslarin ziyaret esnasinda büyük teveccüh gösterdigi Canpolat, daha sonra ise Cumhuriyet Caddesinde bulunan Göbeklitepe Is Merkezindeki esnafla bulustu. Her firsatta halkla iç içe olan Canpolat, burada da talepleri dinleyerek, vatandaslarla sohbet etti. Canpolat yaptigi açiklamada, “Bugün güne Haliliye teskilatimizla basladik. Sag olsunlar onlarda ellerindeki afisleri, brosürleriyle birlikte sahaya dagildilar. Suanda Cumhuriyet Caddesini geziyoruz, hummali bir sekilde diger saatlerde diger programlara katilacagiz. Saha da tüm teskilat arkadaslarimiz tüm dostlarimizla birlikte yine Haliliye halkimizla bulusmaya, hemhal olmaya, onlarin dertleriyle dertlenmeye dua ve desteklerini istemeye devam edecegiz. Halkimiz sag olsun, vatandaslarimiz sag olsun göstermis oldugu teveccühten dolayi vatandaslarima saygilarimi arz ediyorum. Insallah Haliliye daha güzel bir Haliliye olacak, seçimde insallah destekleriyle birlikte yine Haliliye’de vatandaslarimiz zaferini ilan edecektir” dedi.

Ilgiyle karsilasan Canpolat, çekilen hatira fotograflarinin ardindan bölgeden ayrildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile