Vatso Başkanı Nadiroğlu  ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ Nü Kutladı

Vatso Başkanı Nadiroğlu ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ Nü Kutladı

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu, ailenin temel direği olan kadının iş dünyasında da başarılarının artmasını arzuladıklarını belirterek, tüm kadınların ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nü kutladı.

Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Nadiroğlu, 8 Mart’ın; kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu bir yaşam özlemlerinin dile getirildiği bir gün olduğunu ifade etti.

Toplumun en değerli varlığı olan kadınların, toplumsal hayattaki yerinin daha da yükselmesinin ve başarılarının toplumun refahına değer katmasının en büyük arzuları olduğunu ifade eden Nadiroğlu, “Kadınların iş dünyasında da büyük başarılara imza attığını hepimiz biliyoruz. Ailemizin temel direği olan kadınlarımızın, gelişen Türkiye’mizde iş dünyasında daha çok yer almasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Kadınlarımız el attıkları işlerde başarılı sonuçlar elde ediyorlar. Kadın titizliğinin iş dünyasına da çok ciddi katkılar sağladığına şahit oluyoruz. Bizler, kadınlarımızı senenin sadece bir gününde değil, her gününde hatırlamalıyız. Onlara gereken hassasiyetin gösterilmesi gerekir. Bu vesileyle başımızın tacı, yarınlarımızın mimarı olan kadınlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk dileklerimi sunar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile