Vatso Başkanı Nadiroğlu’dan Defterdar Öz’e Ziyaret

Vatso Başkanı Nadiroğlu’dan Defterdar Öz’e Ziyaret

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu, Van Defterdarı Yücel Öz’ü makamında ziyaret ederek, üyelerinin sorunlarını aktardı.

Beraberinde bulunan VATSO Yönetim Kurulu üyesi Metin Abi ve yeni kurulan S.S. Orta Ölçekli Van Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Fahri Solmaz ile birlikte Defterdar Yücel Öz’ü makamında ziyaret eden VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu, tüccar ve sanayicinin yaşadığı bazı sorun ve sıkıntıları aktararak bilgi alışverişinde bulundu. Nadiroğlu, Defterdar Öz’e yeni kurulan S.S. Orta Ölçekli Van Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı’nın Organize Sanayi Bölgesi ile çevre yolu arasında bulunan 850 dönümlük mera arazisinin bir bölümünün tahsisi ile Gevaş ilçesinde bu yıl 270 dönüm arazi üzerinde organik sebze ve meyve yetiştiriciliği yapan VATSO Yönetim Kurulu üyesi Metin Abi’nin hazineye ait arazinin kiralama taleplerini aktardı.

Nadiroğlu’nun kendisine aktardığı taleplerin yasalar çerçevesinde gereğinin yapılması konusunda yol göstereceğini anlatan Defterdar Öz, Van’da yaşanan depremin ardından Akköprü Mahallesi’nde kurdukları konteynırlarda hizmet veren kurumun mükelleflerine daha güzel bir ortamda hizmet vermek için ilk etapta kiralama yönetimi ile bir yer aradıklarını belirtti.

Öz, “Yeni bir hizmet binasının yapımı için tahsis edilen arazinin zemin etüdünü bitirdik. Ancak binanın tamamlanması birkaç yılı alacağından mükelleflerimize iyi hizmet vermek için kiralık bir yer arayışımız devam ediyor. Bu kapsamda birkaç özel mülkiyet sahibi ile yaptığımız görüşmelerimiz devam ediyor. Nihai bir sonuca bağlanması durumunda mükelleflerimize daha iyi bir ortamda hizmet vereceğiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile