Vatso Eski Başkanı Kandaşoğlu: İşadamları Van’ı Terketmesin

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) eski Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Vanlı işadamlarına çağrıda bulunarak Van’ı terk etmemelerini istedi.

Yıllarca VATSO başkanlığı yapan işadamı Kandaşoğlu, oto sanayi sitesi esnafını ziyaret etti, sorunlarını dinledi. Sanayi çalışanlarına boyunluk ve bere dağıtan Kandaşoğlu, işadamlarına Van’ı terk etmeyin çağrısında bulundu.
Enkaza dönüşen bir işyeri önünde konuşan İşadamı Kandaşoğlu, tek katlı işyerlerinin yıkılmasına bir anlam veremediğini söyledi ve işyerlerini sağlam yapmayan kişiler hakkında işlem yapılması gerektiğine dikkat çekti. Yaklaşık 7 bin kişinin çalıştığı oto sanayi sitesinde 9 işyerinin yıkıldığı belirtiliyor. İşyerleri sağlam olmamasına rağmen esnaf çalışmak zorunda kalıyor. Öyle kolonları patlamış işyerlerinde bile işçiler çalışıyor.
Oto sanayi esnafı derdini eski VATSO Başkanı Kandaşoğlu’na anlattı ve yetkililerin çözüm bulmasını istedi. Kandaşoğlu ise bugüne kadar can kurtarma ile uğraşıldığını ancak sorunlara çözüm bulunacağını anlattı.






Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile