Vederson: Gerçek şampiyona geldiğim için çok mutluyum

Fenerbahçe ile şampiyonluk sevinci yarım kalan Gökçek Vederson, yeni takımı Bursaspor'a hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacaklarını sö

  Fenerbahçe ile şampiyonluk sevinci yarım kalan Gökçek Vederson , yeni takımı Bursaspor ' a hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi ' nde başarılı olacaklarını söyledi . " Gerçek şampiyona geldiğim için çok mutluyum . " diyen Vederson , Fenerbahçe ' den Deivid ve Cristian ' ın kendisini arayarak tercihi nedeniyle tebrik ettiğini kaydetti .

Bursaspor ' un sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri ' nde yaptığı antrenmanın sonunda gazetecilerin sorularını cevaplayan Vederson , takıma yeni katılmasına rağmen futbolcuların ve Ertuğrul Sağlam ' ın kendisini çok iyi karşıladığın belirtti .

" HOCAMA ALTERNATİF SUNMAK İÇİN GELDİM "

Kendi bölgesinde oynayan Mustafa Keçeli ' nin çok iyi bir oyuncu olduğunu vurgulayan Vederson , " Mustafa Keçel ' i çok iyi bir futbolcu . Geçen sezon bunu gösterdi . Benim buraya gelmemin nedeni , hocamıza bir alternatif sunmak . Elimden gelenin en iyisini yapıp , hocaya opsiyon tanımak . Antrenmanlarda çok çalışmak istiyorum . İlk maçlarımda gol atmayı tabiki istiyorum ama arkadaşlarıma gol attırmak da çok önemli . İyi paslar vermek istiyorum . Benim için gol atmak yada atmamak önemli değil . Önemli olan takım olarak kazanmak . " diye konuştu .

" BURSASPOR TARAFTARLARININ KARŞISINDA OYNAMAK BÜYÜK ZEVK "

Bursaspor ' a gelmesinin sürpriz olmadığını belirten Vederson , taraftarlar ilgili şunları söyledi ;

" Bursaspor ' a gelmem sürpriz olmadı . Daha önceden de ilgilendiklerini biliyordum . Bursaspor taraftarlarını da daha önceden biliyordum . Onların karşısında onlar için mücadele etmek benim için çok büyük bir zevk olacak . "

YANLIŞ ANOSLA SEVİNMİŞTİK , GERÇEK ŞAMPİYONA GELDİĞİM İÇİN MUTLUYUM

Vederson , bir soru üzerine , Fenerbahçe ile son maçta yaşadıkları şampiyonluk sevincini şöyle anlattı ;

" Son maçta da 2-2 bitti diye bir anons olunca hepimiz sevindik . Ben de ilk sevinenler arasında yer almıştım . Arkadaşlarım da benimle dalga geçmişti . Ama şimdi gerçek şampiyona geldiğim için çok mutluyum . "

' ÇOK UYANIKSIN '

Antrenman sırasında Ertuğrul Sağlam ' ın kendisine espri yaparak , ' Çok uyanıksın , Bursaspor ' a transfer olacağını bildiğin için sevindin ' dediğini hatırlatan Vederson , şöyle devam etti ;

" Hocam bana espri yaptı . Bu sık sık oluyor . Arkadaşlarımız da bana takılıyor . Alıştım . Çünkü ilk sevinen ben olmuştum . "

Eski takımından Deivid ve Cristian ' la devamlı görüştüklerini belirten Vederson , Fenerbahçe ' den ayrıldığı için üzüldüklerini ancak tercihi nedeniyle de tebrik ettiklerini aktardı .

BARCELONA YADA REAL MADRİD ' LE KARŞILAŞMAK İSTERİM

Hazırlık dönemini iyi geçirip , ligde ve Şampiyonlar Ligi ' nde başarılı olmak istediklerini ifade eden başarılı futbolcu , Şampiyonlar Ligi ' nde çok zor maçların kendilerini beklediğini aktardı . Vederson , şöyle devam etti ;

" Fenerbahçe ' de de Şampiyonlar Ligi ' nde zor maçlarımız olmuştu . Bursaspor ' la da zor maçlarımız olacak . Biz ilk maçlarımızı çok iyi bitirip , gruplardan çıkmak istiyoruz . "

Vederson , Şampiyonlar Ligi ' nde karşılaşmak istediği takımların ise Barcelona ve Real Madrid olduğunu belirterek , ' ' Çünkü bunları yenmemiz de Bursaspor için çok iyi olacak . " diyerek sözlerini tamamladı .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile