Vefat Eden Babasindan 4 Mirasçiya Kalan Motosiklet, Denetimlere Damga Vurdu

Vefat Eden Babasindan 4 Mirasçiya Kalan Motosiklet, Denetimlere Damga Vurdu

Antalya’da polisin dron destekli trafik denetiminde, vefat eden babasindan 4 mirasçiya kalan motosikletin geçmis dönem sahiplerinin çalinti kaydini düsmemesi, trafik denetimine takilan genci zor durumda birakti. Genç adam motosikletin sahibi oldugunu veraset ilamiyla ispatlarken, otoparka çektirilen motosikletin plakasini kayitlardan düsürmek için emniyetin yolunu tuttu.

Karayolu Trafik Haftasi kapsaminda Antalya Emniyet Müdürlügü Trafik Denetleme Sube Müdürlügü ekipleri kentin çesitli noktalarinda denetimler yapti. Il genelinde yapilan uygulamalarda eksikleri bulunan ve kirmizi isik ihlali yapan araçlara cezai islem uygulandi. Namik Kemal Bulvari Dokuma Park önünde dron destekli yapilan denetimlerde bazi sürücülere de emniyet kemeri takmamaktan dolayi ceza kesildi.

Uzun süre dil döktü

Denetimlere takilan bir motosiklet sürücü ile polis arasinda ise ilginç diyaloglar yasandi. Vefat eden babasindan 4 mirasçiya kalan motosikletin geçmis dönem sahiplerinin çalinti kaydini düsmemesi nedeniyle, trafik denetimine takilan genç zor durumda kaldi. Trafik ekipleri tarafindan aynasi bulunmadigi için durdurulan 33 LT 203 plakali motosikletin detayli sorgusunda 2016 yilindan çalinti kaydi bulundugu belirlendi. Oguzhan Karaduman (27), motosikletin sahibi oldugunu veraset ilami ile ispatlarken, polis ise motosikleti yine de baglamak zorunda oldugunu ve plakanin degismesi gerektigini aktardi. Trafik ekipleri motosiklet sürücüsü motosikletin üzerinde çalinti kaydi bulundugunu ve sistemde birden fazla sahibi bulundugunu belirtmesine ragmen Karaduman aracini baglatmamak için ekiplere uzun süre dil döktü. Tüm çabalari yetersiz kalan Karaduman’in motosikleti eksikleri giderilinceye kadar trafikten men edilerek otoparka çektirildi. Genç adam da motosikletin plakasini kayitlardan düsürmek için emniyetin yolunu tuttu.

Trafik ekiplerinin denetimleri sirasinda uygulamaya giren Begüm Arslan Çetin isimli araç sürücüsü ise kendisinin de bir polis çocugu oldugunu belirterek, "Her geçen gün biraz daha iyiye gittigimizi düsünüyorum. Eskiden emniyet kemeri takmazdik, artik hepimiz bu aliskanligi edindik bu tür kontroller sayesinde" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile