Vekil Şahin, Ehliyet Soran Trafik Polisine Teşekkür Etti

Vekil Şahin, Ehliyet Soran Trafik Polisine Teşekkür Etti

TRT Haber’de yayımlanan Meclis Taksi programında direksiyona geçen Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, taksiye aldığı müşterilerle bol bol sohbet etti.

Yolda trafik kontrolü yapan polislerin durdurduğu Şahin, ehliyet ve ruhsat denetimi yapan trafik ekiplerine teşekkür etti.

Ankara’da Meclis Taksi programına katılan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, taksiye aldığı müşterilerle sohbet etti. Bir müşteriyi istediği adrese bıraktıktan sonra yola çıkan Şahin’i durduran trafik polisi ehliyet istedi. Aracın ruhsatının nerede olduğunu bilmediğini söyleyen Şahin, daha sonra ruhsatı buldu ve ehliyetiyle birlikte polise verdi. Polis, kontrollerinin ardından Şahin’e hayırlı yolculuklar diledi. Polis ile vekil arasında yaşanan sıcak sohbet gözlerden kaçmazken, Şahin müşteri alarak yoluna devam etti. Ailesinin Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül koyduğunu ancak kendisinin AK Parti'ye oy verdiğini söyleyen bir müşteri, AK Parti’nin memleket için çalıştığını söyledi.

Şahin, müşterisine teşekkür etti.

Çocuğunun okulda sıkıntı yaşadığını belirten bir müşteri ise okuldaki öğrencilerin cep telefonu kullanmasından dert yandı ve telefon konusunda okul yöneticilerinin daha dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Beden eğitimi öğretmeni olan müşterisine “Sporcu yetiştirebiliyor muyuz?” diye soran Şahin, “Bütün okullarda kapalı spor salonu olması gerekir. Okulların bahçesi tam kullanılmıyor. İlköğretimdeki altyapılar kendiliğinden çözülürse sorun çözülür” yanıtını aldı.

Müşterilerine Bursa’nın meşhur kestane şekerinden ikram eden Şahin, müşterilerle keyifli anlar geçirdiğini söyledi.

Şahin, “Taksicilik önemli bir meslek. Farklı sektördeki insanlarla karşılaştık ve sohbet ettik. İlginç toplum tiplemeleri oldu. Taksicilerin sorunlarını dinledik. Biz sorunların çözümü için mecliste çalışmalar yaparız” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile