Velilere Kayıt Uyarısı

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında sınavsız öğrenci alan ortaöğretim kurumlarının 9'uncu sınıflarına yapılacak yeni öğrenci kayıtlarının e-kayıt sistemi ile elektronik ortamda yapılacağı bildirildi.

Aday kayıtları, genel lise ve meslek lisesi müdürlüklerince 13-31 Ağustos tarihleri arasında yapılacak ver genel liselere aday kayıt işlemleri genel lise müdürlüklerince, meslek lisesi aday kayıt işlemleri de meslek lisesi müdürlüklerince yapılacak. Genel liselere aday kayıtlarında bölge ve ikametgah adresinin esas alınacağı, meslek liselerine kayıtlarda ise bölge sınırlaması olmaksızın öğrencinin 10 adet okul tercihi yapılacağı ve adayların hem genel liseye hem meslek lisesine kayıt yaptıramayacakları vurgulandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, aday kayıtları tamamlandıktan sonra 07 Eylül tarihinde https://meb.gov.tr adresinden ilan edileceğini ve ilan edilen listelere göre kesin kayıt işlemlerinin ilgili okul müdürlüklerince 07-14 Eylül tarihleri arasında yapılacağını bildirdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile