Vergi Ödemelerinde Son Gün 31 Mayis

Vergi Ödemelerinde Son Gün 31 Mayis

Yüregir Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlügü, 2024 yili Emlak, Çevre Temizlik ve Ilan Reklam vergilerinin ilk taksitlerinin son ödeme gününün 31 Mayis Cuma oldugunu hatirlatti.

Ev, arsa, is yeri gibi gayrimenkul sahiplerinin ödemekle yükümlü oldugu emlak vergisi birinci taksit ödemelerinde son gün 31 Mayis Cuma. Yüregir Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlügü tarafindan yapilan açiklamada, 2024 yilina iliskin Emlak Vergisi ve is yerlerine ait Ilan Reklam ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 1. taksit ödeme süresinin, Mayis ayinin bitiminde sona erecegi belirtilerek vatandaslar uyarildi.

Bu konuyla ilgili yapilan açiklamada, vatandaslarin cezali duruma düsmemeleri için 2024 yilina iliskin Emlak Vergisi ve isyerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi ödemelerini zamaninda yapmalari çagrisinda bulunuldu. Mükellefler, vergilerini Yüregir Belediyesi’nin www.yuregir.bel.tr web sitesinde E-Belediye modülü ile internet üzerinden veya nakit ve kredi karti ile Yüregir Belediyesi veznelerinden ödeyebilecek.

Konu ile ilgili açiklama yapan Yüregir Belediye Baskani Ali Demirçali, vatandaslarin cezali duruma düsmemeleri ve magdur olmamalari için vergilerini 31 Mayis 2024 tarihine kadar ödemeleri gerektigini belirtti.

Mükellefler, vergilerini Yüregir Belediyesi veznelerinde pesin veya kredi kartlari ile ödeyebiliyor. Halk Bank kredi karti olan vatandaslar 4 taksit seklinde ödeme yapabiliyor. Vatandaslar ana binada bulunan merkez veznelerin yani sira Yüregir Kültür Merkezi içerisinde bulunan veznede ve gezici tahsilat veznesinde de vergilerini ödeyebiliyor.

Vatandaslarin magduriyet yasamamasi için mayis ayinin son haftasi olan 25 Mayis Cumartesi ve 26 Mayis Pazar günleri Yüregir Belediyesi merkez vezneleri açik olacak. Mükelleflerin tahakkuk eden vergilerini taksit süreleri içinde ödemeleri, gecikme zamlariyla karsilasmamalari açisindan önem tasiyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile