Vergide Beyaninda Kabul Masasi Kolayligi

Vergide Beyaninda Kabul Masasi Kolayligi

Gaziantep’te mükelleflerin vergi beyanini kolaylastirmak amaciyla Sanko Alisveris merkezinde kurulan beyan masalari hizmet veriyor.

Gaziantep Vergi Dairesi Baskanligi tarafindan mükelleflerin 2021 yilina ait gayri menkul sermaye iradi, ücret, menkul sermaye iradi, diger kazanç ve iratlari ile ilgili beyanlarini teslim etmelerine yardimci olunmasi amaciyla SANKO Alis Veris Merkezi’nde kurulan beyanname kabul masalari ilgi görüyor. 1 Mart 2022 tarihinde kurulan beyan masalari, ay sonuna kadar her gün saat 11.00 ila 19.00 saatleri arasinda hizmet veriyor.

Ayrica Gaziantep Vergi Dairesi tarafindan yapilan açiklamada, isteyen mükelleflerin Gelir Idaresi Baskanligi tarafindan mükellef odakli hizmet anlayisi kapsaminda vergi yükümlülüklerinin yerine getirilmesi sürecinin kolaylastirilmasi amaciyla “Hazir Beyan Sistemi” ile internet ortaminda beyanname verebildigi hatirlatildi.

Yillik gelir vergisi beyannamesi verecek olan mükellefler için her bir gelir unsuru için www.gib.gov.tr adresinde rehber ve brosürlerin yer aldigi da belirtilen açiklamada, gelir vergisi beyannamelerinin www.gib.gov.trveya https://hazirbeyan.gib.gov.tr adresinden e-devlet sifresi ve hazir beyan sistemi araciligiyla 7 gün 24 saat kolaylikla verilebilecegi ifade edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile