Vestel Tasarimlarina Good Design Ve IDA'dan 36 Ödül

Vestel Tasarimlarina Good Design Ve IDA'dan 36 Ödül

Vestel, dünyanin en ünlü tasarim yarismalari arasinda gösterilen ‘Good Design Awards’ ve ‘IDA Awards’dan 2023 yilinda toplam 36 ödül aldi. Bu ödüllerle birlikte Vestel, IDA tüm zamanlar dünya siralamasinda 4’üncülüge yükseldi.

Vestel, dünyanin en köklü ve prestijli tasarim yarismalarinin basinda gelen ‘Good Design Awards’ta hem elektronik hem de beyaz esya tasarimlariyla 15 ödüle birden layik görüldü.

Tasarim alaninin Oscar’i olarak nitelendirilen IDA Awards’ta ise tam 21 ödülle bulusan Vestel tasarimlari, bugüne dek uluslararasi saygin platformlarda aldigi ödül sayisini 886’ya yükseltmis oldu.

Sirketin gelistirdigi ürün ve teknolojilerle kullanicilarin hayatlarini kolaylastirirken gelecegin dünyasina da bugünden yön verdigini kaydeden Vestel Pazarlama Genel Müdürü Duygu Badem Uylukçuoglu, “Vestel olarak teknoloji üretirken Ar-Ge, inovasyon, yazilim, donanim bilesenlerinin yani sira tasarimi da önceliklerimizin arasina aliyoruz. Vestel teknolojisinin sundugu yeniliklerle birlikte tüketicilerimizin hayatlarina tasarimlarimizla da renk ve ahenk katmayi amaçliyoruz. Tasarimi sadece estetik bir unsur olarak görmüyoruz, kullanici deneyimini ve ürünün kullanilabilirligini artiran önemli bir faktör. Bu bakis açisiyla tasarimda her zaman inovasyon ve yenilikçiligi ön planda tutuyoruz. Gelistirdigimiz tasarimlarin, böylesi önemli organizasyonlarda dünyanin sayili markalarini geride birakarak onlarca ödüle layik görülmesi, yalnizca teknoloji degil tasarim alaninda da küresel ölçekte söz sahibi oldugumuzun önemli bir göstergesi” dedi.

Bu yilki organizasyon ile birlikte Vestel’in Good Design Awards’ta bugüne kadar kazandigi ödül sayisi 144’e ulasmis oldu. Vestel, toplam IDA sayisini 72’ye yükselterek, 3 bini askin marka arasinda 4’üncülüge yükseldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile