Veteriner Hekimlerden Salihli Tarım Müdürü'ne Kutlama Ziyareti

Veteriner Hekimlerden Salihli Tarım Müdürü'ne Kutlama Ziyareti

Manisa Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hasan Eryılmaz, Gölmarmara'dan Salihli İlçe Tarım Müdürlüğü'ne atanan Oktay Şahin'e kutlama ziyaretinde bulundu.

Oktay Şahin'e yeni görev yerinde başarılar dileyen Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hasan Eryılmaz, Salihli bölgesinde 50'ye yakın veteriner kliniği ve 65 veteriner hekimi bulunduğunu, meslektaşlarının Salihli'de hayvan sağlığı, halk sağlığı ve gıda güvenliği alanlarında var gücüyle çalıştıklarını belirtti. Eryılmaz, "Yeni atanan Tarım Müdürümüz'le koordineli olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Üreticimize her türlü desteği geliştirerek sürdüreceğiz. Salihli'nin hayvancılık bölgesi ilan edilmesi ve bu konuda Kuzey Ege Kalkınma Ajansı (KEKA) ile ortak yapılacak projeler, alınacak hibelerle bölgedeki hayvancılığı geliştirmek amacıyla İlçe Tarım Müdürlüğü ile proje çalışması gerçekleştirmeyi planlıyoruz." dedi. Eryılmaz, beraberinde bulunan Manisa Süt Üreticileri Birliği Başkanı ve aynı zamanda veteriner hekim olan Ulvi Murat Tunca'nın bölgede verimli çalışmalar yaparak üreticiye etkin hizmet verdiğini ifade etti. Eryılmaz, "Yeni yapılacak hibe projelerinde Süt Üreticileri Birliği'nin de etkin rol oynayacağına inanıyorum. Süt Birliği'nin, meslek örgütümüz ve İlçe Tarım Müdürlüğü ile ortak çalışması halinde hayvancılık ve buna bağlı olarak gelişen tüm sektörlerin daha iyi yerlerde olacağının altını çizmek isterim. Salihli bölgesinde hayvancılık ile ilgili yapılacak bütün çalışmalarda Veteriner Hekimler Odası olarak hazırız" şeklinde konuştu.
Manisa Veteriner Hekimler Odası'nın ziyaretinden memnun olduğunu belirten Salihli İlçe Tarım Müdürü Oktay Şenol, koordineli çalışmanın bölgeyi geliştireceğini ve Veteriner Hekimler Odası ile her zaman çalışmaya hazır olduklarını söyledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile