Vezirköprü'de 87 Çocuk Sünnet Ettirildi

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Kimse Yok Mu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Samsun Şubesi tarafından 87 çocuk sünnet ettirildi.

Vezirköprü ilçesinde yardıma muhtaç 87 ailenin çocuğu Vezirköprü Devlet Hastanesi'nde Kimse Yok Mu Derneği gönüllü doktoru Çocuk Cerrahi Uzmanı Dr. Ali Osman Katrancı başkanlığında Samsun'dan gelen ekip tarafından sünnet edildi. Vezirköprü Belediyesi'nce tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin 5 yaş ve üstü çocuklarını gönüllü olarak sünnet ettiklerini söyleyen Dr. Ali Osman Kantarcı, "Bizim için önemli olan kısmı sağlık. Maalesef bir çok zaman şölen konusu ön plana alınıyor. Biz sorumluluk gereği sağlık
kontrollerini ön plana çıkarıyoruz. Bugün burada 87 çocuğumuzun sünnetini yaptık. Bir hafta sonra düzenlenecek şölende de sünnet edilen çocukları sevindirmek adına Vezirköprü ilçe meydanında davullu zurnalı bir etkinlik düzenlenecek. Her çocuğa yaşına uygun çeşitli hediyelerin yanı sıra ayrıca fotoğraflı olarak hazırlanan cesaret belgesi verilecek. Bize her konuda yardımcı olan Vezirköprü Belediye Başkanı Sadık Edis ve Vezirköprü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Süleyman Aygün'e teşekkür ediyorum" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile