Vicdansız Sürücü Çarptı Kaçtı

Vicdansız Sürücü Çarptı Kaçtı

İzmir’de, motosiklet sürücüsü kimliği belirlenemeyen bir kişinin kullandığı otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Karşıyaka Altınyol 'da meydana geldi. Zaman Gazetesi 'nin de dağıtımını yapan Cihan Medya Dağıtım (CMD) çalışanı İzzet Kantaş (35) her sabah yaptığı gibi gazete dağıtmak için erkenden kalktı. Evli ve iki çocuk babası Kantaş, 35 FZ 069 plakalı motositletiyle Bayraklı 'ya doğru yola çıktı. Kantaş, Altınyol üst geçidine varmadan henüz sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobilin çarpması sonucu yerde sürüklendi. Otomobilin sürücüsü kaza sonrası olay yerinden kaçarken, yerde metrelerce sürüklenen Kantaş, ağır yaralandı.

Kanlar içinde yerde yatan Kantaş 'ı yoldan geçen bir ticari taksi sürücüsü fark etti. Taksi sürücüsünün durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, yerde ne kadar kaldığı bilinmeyen Kantaş 'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

POLİS VİCDANSIZ SÜRÜCÜNÜN PEŞİNDE

İzzet Kantaş'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu 'na kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatan polis ekipleri, Kantaş 'a çarptıktan sonra kaçarak onu ölüme terk eden vicdansız sürücünün peşine düştü.

Kaza sırasında otomobilden koparak çevreye yayılan parçaları polis titiz bir incelemeye aldı. Polis, otomobilden kopan parçaların yanısıra Altınyol'da bulunan güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye başladı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile