Vicdansizlar Seyyar Saticinin Tatlilarini Çaldi

Vicdansizlar Seyyar Saticinin Tatlilarini Çaldi

Denizli’nin Çivril ilçesinde evine kahvalti yapmak için giden seyyar saticinin 3 tepsi tatlisi hirsizlar tarafindan çalindi. Hirsizlara seslenen tatlici tepsilerinin geri getirilmesini ve tek geçim kaynagini bu oldugunu söyledi.



Çivril ilçesine bagli Çatlar Mahallesinde meydana gelen olayda; sabah saatlerine dogru 4 tepsi tatli yapan Rifat Aymergen, hava aydinlandiginda tepsilerini arabaya koydu. Ardindan Aymergen, evine gelerek kahvalti yapti. Bu esnada disarida bulunan seyyar arabanin içindeki 3 tepsi tatli, hirsizlar tarafindan çalindi. Disariya çiktiginda tatlilari seyyar arabasinda göremeyen Aymergen, tatlilarinin çalindigini fark etti. Tepsilerle birlikte yaklasik 500 TL zarari bulunan Aymerge, hirsizlara seslenerek tepsilerinin geri getirilmesini istedigini söyledi.

Aymerge daha öncesinden de 2 kere daha hirsizlik olayinin yasandigini belirterek, hirsizlardan sikayetçi olmadigini söyledi.



"Hirsizlar benimle çok ugrasmasinlar"

Tepsilerinin geri gelmesi durumunda tesekkür edecegini belirten Aymerge, "Sabah kalkip tatlimi yaptim, arabanin içine koydum. Ondan sonra kahvaltiya girdim. Kahvalti yaparken hanim disariya çikti. Bakti hiçbir sey yok. Tekrar ses geldi. Bir baktik arabadan kadayif, Sam ve halka tatlisinin bayasini götürmüs. Allah razi olsun tesekkür ederim sam tatlisinin keskini birakmis. Hirsiz arkadasa çok tesekkür ediyorum. Artik tepsimi de getirsin geriye. Tepsiyi geri getirirse tesekkür ederek elini sikarim. Bu 1 degil 2 degil 3.’sü oldu. Hirsiz arkadaslara söylüyorum. Lütfen benimle çok ugrasmasinlar biz garibaniz, bizde fazla bir para yok. Elimizde olan tatlimiz. 400 ile 500 TL arasinda. Yaklasik 30 yildir bu isi yapiyorum. Gidenin arkasindan agalanilmaz. Yiyenlere afiyet olsun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile