Vigo, Türkiye'nin En Iyi Girisimleri Arasinda Yer Aldi

Vigo, Türkiye'nin En Iyi Girisimleri Arasinda Yer Aldi

Vigo, Endeavor Türkiye’nin bu yil 5’incisi düzenlenen ScaleUp programina katilmaya hak kazanan 10 girisimden biri oldu.



Büyüme asamasinda olan ve büyümelerini hizlandirmak isteyen girisimlerin, globallesme ve büyüme hedeflerine ulasmalarini amaçlayan Endeavor Türkiye tarafindan gerçeklestirilen ScaleUp Programi’na katilacak sirketler belli oldu. Bu yil 5’incisi düzenlenecek olan programa 10 sirket katilmaya hak kazandi. Hizli teslimat sektöründe yerli ve milli sermaye ile kurulan Vigo, programa dahil olan sirketlerden biri oldu.

"Yeni ufuklara açiliyoruz"

ScaleUp programina dahil olmalari ile ilgili açiklamalarda bulunan Vigo Kurucu Ortagi Ali Cicioglu, konuyla ilgili su degerlendirmelerde bulundu: “Girisimcilik haftasinin kutlandigi bu hafta, Endeavor’dan gelen güzel haberle birlikte Vigo’yu daha da büyütmek için yeni hayaller kurmaya basladik. Kuruldugumuz günden bu yana hizli teslimat sektörüne büyük katkida bulunduk ve tecrübelerimizi artik daha genis kitlelere anlatmak için dogru zaman oldugunu düsünüyoruz. Bu anlamda 40 ülkede faaliyet gösteren Endeavor’un ScaleUp programi global bir marka olmasina katki saglayacak.”

“Vigo sektörüne deger katan bir marka oldu”

Cicioglu, hizli teslimat sektörünün büyüme trendini sürdürdügünü ve sirket olarak bu büyümeye katki saglamaya devam ettiklerini dile getirdi.

Cicioglu sözlerine su sekilde devam etti: “Vigo, kurulus amaci itibariyle hem hizli teslimat sektörüne hem de bu sektörden hizmet alan isletmelere katma deger saglamayi hedefleyen bir marka oldu. Yola ilk çikarken temel düsüncemiz kuracagimiz teknolojik altyapi ile küçük büyük demeden tüm isletmeleri bir çati altinda toplayarak kurye ihtiyaçlarina kolay çözüm saglamak oldu. Bugün Vigo olarak 60’tan fazla sehirde yüzlerce isletmenin kurye ihtiyacini karsiliyoruz. Isletmeler bu süreçte kuryelerin maasini, sigortasini, araç giderlerini vs gibi hiçbir detayi düsünmek zorunda kalmiyor. Ihtiyaci kadar kurye istedikleri saatlerde onlar için çalisiyorlar. Bu da onlarin kendi islerine odaklanarak çalismalarini kolaylastiriyor. Dolayisiyla biz de teknolojimizle restoran ve marketlerin büyümelerine katki sagliyoruz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile