Viyana Filarmoni Orkestrası Konserinin Biletleri Satışa Çıktı

Viyana Filarmoni Orkestrası Konserinin Biletleri Satışa Çıktı

9 Haziran -2 Temmuz tarihleri arasında Aspendos Antik Tiyatrosu‘nda gerçekleştirilecek olan Aspendos Uluslararası Opera ve Bale Festivali‘nin sürprizlerinden biri de Viyana Filarmoni Orkestrası konserinin biletleri satışa çıktı.

18. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali bu yıl unutulmaz bir konsere ev sahipliği yapacak. Dünyanın en iyi senfonik müzik topluluğu olarak bilinen Viyana Filarmoni Orkestrası 125 kişilik bir ekiple 21 Haziran‘da antik tiyatroda sanatseverlere muhteşem bir müzik şöleni yaşatacak. 1842 yılında besteci Carl Otto Nicolai tarafından kurulan orkestra, günümüzde de başarısını ve ününü korumayı başarıyor. Şef Zubin Mehta yönetimindeki Viyana Filarmoni Orkestrası konserinin solisti ise Daniel Barenboim olacak. Festivalin en özel gecesi sayılan bu konserde Stravinsky ‘ Symphony in three movements‘ , Ludwig van Beethoven ‘Piyano Konçertosu No:3 ‘ ve Richard Strauss ‘ Don Kişot‘ adlı eserleri seslendirilecek.

Avrupa Festivaller Birliği‘ne (EFA) kabul edilen Aspendos Uluslararası Opera ve Bale Festivali‘nin biletleri ise Devlet Opera ve Balesi Müdürlüklerinin gişelerinde ve internet sitesinde satışa sunuldu.

Biletler Ankara, İstanbul, İzmir, Mersin, Antalya ve Samsun Devlet Opera ve Balesi gişelerinden ya da internet www.aspendosfestival.gov.tr adresinden temin edilebilir.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile