VM Medical Park Samsun'da '15. Yil Ve 3. Basamak Hastane' Kutlamasi

VM Medical Park Samsun'da '15. Yil Ve 3. Basamak Hastane' Kutlamasi

VM Medical Park Samsun Hastanesi, 15’inci kurulus yildönümünde 3. basamak hastane unvani almasini kutladi. Hastanenin Bölge Koordinatörü Dr. Hakan Özcan, “Artik üniversite, arastirma hastaneleri ile esdeger özellikli islerin, teknik islemlerin sadece 3. basamak hastanelerin yapabildigi islemlerin bakanlik ruhsatini aldik” dedi.

Samsun’un Atakum ilçesindeki Golf Kulübü’nde düzenlenen etkinlikte VM Medical Park Samsun Hastanesi çalisanlari, hastanelerinin 15. yildönümünü ve Karadeniz’in ilk özel 3. basamak hastanesi ünvanini almalarini kutladi. Etkinlikte konusan VM Medical Park Hastanesi Bölge Koordinatörü Dr. Hakan Özcan, “Hastanemizin 15. yil dönümü dolayisiyla, hastanemizin açilisinda emek veren tüm paydaslarimizla birlikte kutlama yapiyoruz. Aslinda bugünün bir anlam ve önemi daha oldu. Karadeniz Bölgesi’nin Saglik Bakanligi’ndan ruhsatli ilk 3. basamak özel hastanesi olmak bu günümüzle beraber pekisti. Artik üniversite hastanesi, arastirma hastaneleri ile es deger, özellikli ve teknik islemlerin yapildigi sadece 3. basamak hastanelerin islemlerinin yapabildigi bakanlik ruhsati aldik. Bundan sonra bugüne kadar özellikli islemleri de yaparak bölgemize, vatandaslarimiza hizmet vermeye devam eden bir hastane olacagiz. Bugün artik 15. yilimizi kutladik. Nice 30’uncu, 45’inci yillarda Karadeniz Bölgesi’ne, tüm ülkemize ve saglik turizmi ile beraber tüm cografyamiza hizmet etmeye devam edecegiz” diye konustu.

VM Medical Park Samsun Hastanesi ve Liv Hospital Samsun yönetimlerinde degisimler gerçeklesti. Liv Hospital Samsun Genel Müdürü Dr. Mustafa Sen, VM Medical Park Maltepe Hastanesi Genel Müdürü, VM Medical Park Samsun Hastanesi Bashekimi Dr. Safak Aygül, VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü, VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Akif Kirbas, Liv Hospital Samsun’a Genel Müdür ve VM Medical Park Samsun Hastanesi Medikal Direktörü Prof. Dr. Hakan Leblebicioglu, VM Medical Park Samsun Hastanesi Bashekimi olarak görev yapacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile