Vodafone'lu Olmak Uçtan Uca Dijitallesti

Vodafone'lu Olmak Uçtan Uca Dijitallesti

Vodafone, dijital müsteri deneyiminde yeni bir dönem baslatti. Dijital kanallardan faturali yeni hat ya da numara tasima basvurusuyla Vodafone’lu olmak isteyenlerin, internet bankaciligiyla e-Devlet Kapisi’na giris yaparak basvurularini saniyeler içinde onaylayabildigi açiklandi.



Türkiye’nin dijitallesmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, uçtan uca dijital müsteri deneyimi anlayisiyla sundugu hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Yapilan açiklamaya göre, dijital kanallardan faturali yeni hat ya da numara tasima basvurusuyla Vodafone’lu olmak isteyenler, internet bankaciligiyla e-Devlet Kapisi’na giris yaparak basvurularini saniyeler içinde onaylayabiliyor. Yeni hizmetle birlikte müsteriler, istedikleri yerden Vodafone faturali hat aktivasyonunu evraksiz ve çok daha hizli bir sekilde tamamlarken, kagit israfinin da önüne geçerek çevreci bir çözümün parçasi oluyor. Operatörün yeni hizmetinden, akilli telefonu ya da tableti olup internet bankaciligini kullanan herkes yararlanabiliyor.

Konuyu degerlendiren Vodafone Türkiye Icra Kurulu Baskan Yardimcisi Meltem Bakiler Sahin, sunlari söyledi:

“Operatör olarak, her seyin hizla dijitallestigi dünyamizda müsterilerimizin dijital yol arkadasi olmayi hedefliyoruz. Sektörde liderligini sürdürdügümüz dijitallesme yolunda bir adim daha atarak, bireysel müsterilerimize dijital kanallardan, herhangi bir satis noktamiza gelmelerine gerek kalmadan, diledikleri yerden yaptiklari yeni hat ya da numara tasima basvurularini internet bankaciligiyla e-Devlet Kapisi’na giris yaparak saniyeler içinde onaylama imkâni sunuyoruz. Yeni hizmetimizle, tarife seçiminden aktivasyon adimina kadar uçtan uca dijital bir çözüm sunarak, hizli ve çevreci bir aktivasyon süreci sagliyoruz. Operatör olarak, herkes için daha iyi bir dijital deneyim hedefiyle çalismaya devam edecegiz.”

Nasil uygulaniyor?

Yapilan açiklamaya göre operatörün yeni hizmetinden yararlanmak için müsteriler öncelikle vodafone.com.tr üzerinden istedikleri tarifeyi seçiyor ve kisisel bilgilerini birakiyor. Kimlik ve basvuru onay yöntemi olarak e-Devlet Kapisi’ni seçiyor. Internet bankaciligi sifresiyle e-Devlet Kapisi’na giris yaparak basvurusunu onayliyor. SIM kartini kurye seçenegiyle teslim aldiktan sonra Yanimda uygulamasina giris yaparak sözlesmelerini onaylayip SIM kart aktivasyonunu gerçeklestiriyor. SIM kart aktivasyonu sonrasinda ise yeni hat basvurusu yaptiysa hemen, numara tasima basvurusu yaptiysa bir önceki operatörünün onay süresine bagli olarak maksimum 4 gün içinde Vodafone’lu oluyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile