Vodafone Yanimda, 2022'De 17,7 Milyon Kullaniciya Ulasti

Vodafone Yanimda, 2022'De 17,7 Milyon Kullaniciya Ulasti

Vodafone Yanimda mobil uygulamasinin 2022’de aylik aktif müsteri sayisi 17,7 milyona, bu müsterilerin aylik toplam etkilesimi ise yaklasik 470 milyona ulasti. Uygulamanin aylik ziyaret trafigi 300 milyon oldu.



Vodafone’un 6 yil önce kullanima sundugu ’Vodafone Yanimda’ uygulamasinin aylik aktif müsteri sayisi 17,7 milyona, bu müsterilerin aylik toplam etkilesimi ise yaklasik 470 milyona ulasti. Uygulamanin aylik ziyaret trafigi 300 milyon oldu.

Vodafone Türkiye Icra Kurulu Baskan Yardimcisi Meltem Bakiler Sahin, sunlari söyledi: “Vodafone olarak, her seyin hizla dijitallestigi dünyamizda müsterilerimizin dijital yol arkadasi olmayi hedefliyoruz. Amacimiz, müsterilerimizin akilli telefonlari üzerinden, akilli telefonlari yoksa bilgisayarlarindan, dijital platformlarimizi en iyi deneyimle, en basit sekilde, öncelikli kanal olarak kullanmasini saglamak. Bu hedefle hayata geçirdigimiz ‘Vodafone Yanimda’ mobil uygulamasiyla müsterilerimize 2022 yilinda da tüm islemlerini tek noktadan yapabilme kolayligi sunduk. Uygulamamizin aylik aktif müsteri sayisi 17,7 milyona, bu müsterilerimizin aylik toplam etkilesimi ise yaklasik 470 milyona ulasti. ‘Vodafone Yanimda’ ayni zamanda tüketicinin nabzini tutabilmemizi saglayan önemli bir veri kaynagi. Bu uygulama sayesinde, tüketici egilimlerini gözlemleyebiliyor, hangi aliskanliklarin kalici olabilecegini tahmin edebiliyoruz. Diger yandan, Türkiye’nin en hizli büyüyen dijital servisler sirketi olma hedefimiz dogrultusunda ‘Vodafone Yanimda’nin e-ticaretten sigortaya, finanstan gaming’e kadar her alanda girilip islem yapilan, kullanilan ve yasayan bir uygulama olmasi için çalismalarimizi sürdürüyoruz. Sirket olarak, müsterilerimize en iyi dijital deneyimi sunmaya devam edecegiz.”

Anasayfa yenilendi

“Vodafone Yanimda”, 2022’de de yeni ürün ve servis portföyünü genisletmeye devam etti. Vodafone, “Yanimda”nin ürün çesitliligini kullanicilara daha iyi bir deneyimle sunmak için anasayfasini yeniledi. Ayni zamanda, uygulamanin veriye dayali akilli algoritmasi sayesinde çok daha kisisellestirilmis deneyim yasayabiliyorlar. Uygulamada Kalan Kullanimlarim’dan TL Yükleme’ye, Mobil Ödeme’den Yurtdisi Kullanim Rehberi’ne, pek çok akis da yenilendi.

Kullanicilar, Masterpass’te kayitli kartlarini kullanarak otomatik ödeme talimati verebiliyor. 2022’de TL yüklemelerin yüzde 30’u uygulamadan yapildi. Ayrica, TL Yükleme ve Kolay Paket Yükleme akislari yenilendi. 2022’de ayrica, Vodafone müsterilerinin “Vodafone Yanimda”dan tarifelerini degistirme orani yüzde 20’den yüzde 30’a yükseldi. Ön ödemeli tarifelerde her iki kisiden biri faturasizdan faturaliya geçis islemini uygulamadan yapti.

Seyahatseverler için yeni hizmet

2022’de uygulama üzerinden yeni bir servis daha hizmete sunuldu. Bir seyahat için gerekli olabilecek her türlü ihtiyaç düsünülerek tasarlanan, Vodafone’un yeni seyahat platformu “Seyahat Yanimda”, uçak-otobüs bileti, otel rezervasyonu, tur, araç kiralama ve havalimani transferi gibi birçok islemin hem yurtiçinde hem de yurtdisinda gerçeklesmesini sagliyor.

Market siparisleri üç katina çikti

Vodafone, “Vodafone Yanimda” üzerinden sundugu “Market Yanimda” servisiyle 2022’de de Vodafone’lu olsun olmasin tüm müsterilere market alisverislerini online olarak ulastirdi. Toplam 22 kategoride 7 binden fazla ürünün satildigi “Market Yanimda”da toplam siparis sayisi geçen yila göre üç katina çikarken, toplam kullanici sayisi ise iki katina çikti.

“Her Sey Yanimda” 120 milyon kez ziyaret edildi

Uygulama üzerinden sunulan bir diger servis “Her Sey Yanimda”da 14 kategoride 3 milyondan fazla ürün sunuluyor. 2022’de “Her Sey Yanimda” ve “Market Yanimda”da toplam siparis adedi 3 milyonu geçti, toplam ziyaret sayisi da 120 milyon oldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile