Voleybolda ödüller sahiplerini buldu

Bursa Nilüfer 9. Spor Şenliği çerçevesinde düzenlenen voleybol müsabakalarında dereceye giren okullara ödülleri verildi.

Nilüfer Belediyesi

Bursa Nilüfer 9. Spor Şenliği çerçevesinde düzenlenen voleybol müsabakalarında dereceye giren okullara ödülleri verildi.

Nilüfer Belediyesi Spor Tesisleri'nde yapılan ödül töreni ile voleybolun başarılı takımları ödüllerine kavuştu. Minik kızlar, minik erkekler, yıldız bayanlar ve genç bayanlar kategorilerinde mücadele eden takımlar büyük mücadele gösterdi.

Müsabakalar sonunda minik bayanlar kategorisinde ilk sırayı Özel Çakır İ.Ö.O. alırken ikinci Canaydın İ.Ö.O., üçüncü Fethiye İ.Ö.O., dördüncü ise Özel Çakır İ.Ö.O. B takımı oldu.

Minik Erkekler kategorisinde ise birinciliği Özel Bahçeşehir Koleji elde ederken, ikinciliği Özel Bahçeşehir Koleji A takımı, üçüncülüğü Özel İlkgüneş İ.Ö.O, dördüncülüğü ise Özel Bahçeşehir Koleji B takımı elde etti. Genç bayanlar kategorisinde ise ilk sırayı Ali Karasu Lisesi alırken, ikinci Atatürk E.M.L, üçüncü Özel Final Okulları, dördüncü ise Feriha Uyar Kız Meslek Lisesi oldu. Yıldız bayanlar kategorisinde ise birinci Koç İ.Ö.O., ikinci Özel Bahçeşehir Koleji, üçüncü İbrahim Uyar İ.Ö.O. dördüncü ise Özel Şahinkaya İ.Ö.O. oldu.

Ödül töreninde sporcuları kutlayarak mutluluklarına ortak olan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Bu şenlikleri düzenlerken asıl hedefimiz kardeşlik, dostluk ve Nilüferlilik ruhunu geliştirmektir. Bu ortamı görünce bu hedefe ulaştığımıza inanıyorum. Sizler için ne yapsak azdır. Sizlerin daha iyi ortamlarda spor yapabilmeniz için çabamızı sürdüreceğiz." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile