Volvo 29 Bin Aracı Geri Çağıracak Paris

İsveçli otomobil üreticisi Volvo, dünya genelinde 29 bin 299 aracını vitesinde teknik problem olduğu gerekçesiyle geri çağıracağını belirtti.

  İsveçli otomobil üreticisi Volvo , dünya genelinde 29 bin 299 aracını vitesinde teknik problem olduğu gerekçesiyle geri çağıracağını belirtti .
Fransız gazetesi le Monde ' da yer alan habere göre , Volvo ' nun sözcüsü Per-Aake Frijsberg yaptığı açıklamada , 2010-2011 döneminde üretilen tüm araçların manüel vites kutusunda problem olduğu ifade ederek , vites kolunun yanlış monte edildiğini söyledi .
Frijsberg , geri çağırmaların 6 bin 708 adedinin İngiltere ' den olduğunu belirterek , geri kalanların ise Almanya ve İsveç ' ten çağrılacağını kaydetti .
Şu ana kadar şirketin tespit ettiği sorunla ilgili her hangi bir kazanın bildirilmediğini vurgulayan Frijsberg , hatanın çok kolay düzeltilebileceğini dile getirdi .
Frijsberg , söz konusu hatalı araç sahiplerine en yakın acenteye başvurmaları çağrısında bulunarak , sorunun bir saatten daha kısa bir sürede çözüleceğini söyledi .

22 . 06 . 2010 12 : 35 : 46
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile