Vurdugu Kayinbiraderlerini Hastaneye Götürürken Yakit Bitince Birakip Kaçti

Vurdugu Kayinbiraderlerini Hastaneye Götürürken Yakit Bitince Birakip Kaçti

Bursa’da esi tarafindan darp edilen kiz kardeslerini kurtarmak için evlerine giden 2 agabey, damat tarafindan vuruldu. Damadin hastaneye götürürken yakit bitince sokak ortasinda birakip kaçtigi 2 kayinbiraderi hayatini kaybetti. Olayla ilgili 3 kisi gözaltina alindi.

Olay, Mustafakemalpasa ilçesi Dere Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, kiz kardeslerinin esi M.G. tarafindan darp edilmesine sinirlenen Özkan G. ve Ahmet G., kardeslerini almak için evine gitti. Özkan G. ve Ahmet G. evde damat M.G. ile tartisti. Tartismanin büyümesiyle öfkelenen damat M.G ile agabeyleri M.G. ve K.M., kiz kardeslerini almaya gelen Özkan G. ve Ahmet G.’ye silahla ates etti. Damat M.G., silahla vurdugu esinin agabeylerini kendi araciyla hastaneye götürdügü sirada aracin yakiti bitti. Özkan G. ve Ahmet G.’yi araçla beraber sokak ortasinda birakan 3 süpheli olay yerinden kaçarak uzaklasti.

Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri yerde hareketsiz yatan Özkan G. ve Ahmet G.’nin hayatini kaybettigini belirlerken, kaçan 3 süpheli polis ekipleri tarafindan gözaltina alindi. Polis ekipleri olayla ilgili tahkikat baslatti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile