Walmart’ın Yeni Uygulaması Kasiyerleri İşinden Edebilir

Walmart’ın Yeni Uygulaması Kasiyerleri İşinden Edebilir

Tüketiciler artık Walmart mağazalarında alışveriş yaparken aldıkları ürünlerin barkodlarını iPhone’larındaki bir uygulama aracılığıyla okutarak ödeme işlemlerini, hızlı ödeme kasalarında kendileri yapabilecek.

Walmart bir süredir test etmekte olduğu iPhone uygulamasıyla tüketicilere bazı yenilik ve kolaylıklar sağlamayı düşünüyor. Bu uygulama sayesinde tüketiciler aldıkları ürünlerin barkodlarını akıllı telefonlarından okutarak hızlı ödeme kasalarında da (Migros 'taki Jet Kasa benzeri ödeme noktaları) bu ürünlerin ödemesini yapabilecekler.
Internetretailer 'ın haberin göre, şirket bu uygulama hakkında henüz detaylı bir bilgi paylaşmadı. Aynı şekilde, akıllı telefonlardan okutulan barkodların ödeme noktalarına nasıl transfer edileceği de henüz bilinmiyor.

Walmart bu uygulamayı hayata geçirirse, kullanıcılar alışveriş Sonrası ödeme için çok vakit harcamayacakları için kasa işlemleri daha hızlı olacak ve tüketiciler kasa önlerinde beklemek zorunda kalmayacak. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar alışveriş yaparken aynı anda aldıkları ürünleri paketleyebilecekler ve kasada sadece ödeme işlemi için durarak alışverişlerini tamamlamış olacaklar.

Günümüzde herkesin bir telaş içinde olduğunu düşünürsek Walmart 'ın bu uygulamayı hayata geçirmesi birçok tüketicinin hoşuna gidebilir. Kimse alışveriş yaptıktan Sonra uzun bir kuyrukta beklemek istemiyor Sonuçta. Her ne kadar güzel bir teknoloji olsa da, bu uygulama kasiyerlerin işlerine Son vererek birçok insanın işinden olmasına sebebiyet verebilir. Henüz Walmart 'tan net bir açıklama gelmediği için bu konu hakkında bir yorum yapmak için erken. İlerleyen günlerde hem bu uygulamanın detaylarının hem de kasiyerlerin akıbetlerinin ne olacağını hep beraber göreceğiz.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile