Wılma Elles, İnsanlar ve Hikayeleri Fotoğraf Sergisi İle Ankamall'da

Ankamall Alışveriş Merkezi, farklı etkinlikleriyle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Oyuncu Wilma Elles, Ankamall'da kurulacak fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirecek.

Türk-Alman ilişkilerini farklı hale getiren ve iki ülkeyi çok farklı biçimde birbirine bağlayan, Almanya ve Türkiye’deki insanların merkezinde olduğu “İnsanlar ve Hikayeleri” adlı fotoğraf sergisi 03 - 15 Ekim tarihleri arasında Ankamall Alışveriş Merkezinde açılacak.

Almanya Büyükelçisi Eberhard Pohl, Kanal D’de yayınlanan “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinin Carolin’i Wilma Elles’in ve fotoğraf sanatçıları Andrea Künzig ile Levent Özçelik katılımları ile, Ankamall’da 03 Ekim Çarşamba saat 15.00'da sergi açılışı gerçekleştirilecek.

50 fotoğrafın yer aldığı sergi fotoğraflarının 25’i Alman fotoğrafçı Andrea Künzig tarafından Türkiye’de, diğer 25’i ise Türk fotoğrafçı Levent Özçelik tarafından Almanya’da çekildi.

Ankamall'dan sergiye ilişkin yapılan açıklamada serginin etkileyici bir çelişki ve karışımın ortaya çıkabilmesi için bir ulusa bir Türk, bir Alman fotoğrafçının objektifinden bakıldığı belirtilerek şöyle denildi: "Sergide yer alan fotoğraflar, sergiyle aynı konsepte ve aynı adla kitaplaştırılmıştır. Serginin hem kalıcılığını hem de daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak amacıyla hazırlanan kitapta her fotoğrafın öyküsü fotoğrafçıların şahsi izlenimleriyle desteklenmiştir. "
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile