Windows 7'ye Win 8 makyajı

Windows 7'ye Win 8 makyajı

Windows 7'nizin oturum açma ekranı size çok eski görünmeye başladıysa, işte onu yenilemenin yolu.

Windows 7'nin giriş ekranı size modası geçmiş görünmeye başladıysa, Windows 8'e geçmeden yeni işletim sisteminin oturum açma ekranını elde etmeniz mümkün. İhtiyacınız olan, Service Pack 1 yüklü bir Windows 7 ve ücretsiz Windows 8 logon'u indirmek.

Windows 8 logon'u indirdikten sonra açın. İşletim sisteminize denk gelen (32-bit veya 64-bit) dosyaları kullandığınızdan emin olun. Şimdi C: Windows System32 altındaki authi.dll dosyasını ve C: Windows Branding Basebrd altındaki basebrd.dll dosyasını, indirdiğiniz RAR dosyasındakilerle değiştirmeniz gerekiyor. Ancak öncelikle dosyanın özelliklerine girerek ve Güvenlik > Gelişmiş > Sahip > Düzenleme yolunu izleyerek onların sahipliğini almalısınız.

Orijinal dosyaların üzerine yazmadan önce onların yedeğini almanızı öneriyoruz. Windows 7'nin 64-bit sürümünde C: Windows SysWOW64 dizini altındaki authui.dll dosyasını da değiştirmelisiniz.

Şimdi giriş ekranının arka planını değiştrimek için C: Windows System32 oobe info backgrounds dizini altına arşivdeki backgroundDefault.jpg dosyasını yapıştırın. Bu klasörler yoksa oluşturmanız gerekecek.

Son olarak regedit'i açın ve HKEY_LOCAL_MACHINE
SOFTWARE Microsoft Windows CurrentVersion Authentication
LogonUI Background yolunu izleyin. Şimdi yeni bir DWORD değeri oluşturun ve değere OEMBackground adını verin. Değere çift tıklayın ve 1 yazıp Tamam'a tıklayın.

Bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda yeni giriş ekranınız hazır olacaktır. Eski oturum açma ekranınıza dönmek isterseniz, az önce oluşturduğunuz kayıt defteri değerini 0 olarak değiştirin; ardından yedeklediğiniz .dll dosyalarını tekrar orijinal konumlarına yerleştirin.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile