Winterleague Convention 2024 Basladi

Winterleague Convention 2024 Basladi

Gençlik ve Spor Bakanligi, Kültür ve Turizm Bakanligi, Ticaret Bakanligi’nin destekledigi WinterLegue Convention 2024 (WLC) Antalya’da basladi.

Cumhuriyetin 100. yilinda, dünyanin çesitli ülkelerinden uzman spor profesyonellerinin bir araya geldigi ve dünyanin en önemli spor turizmi organizasyonu WinterLeague Convention etkinliginin üçüncüsü, 10-13 Ocak 2024 tarihleri arasinda Antalya Granada Luxury Belek Otel’de sporun paydaslarini bulusturdu. 4 günlük etkinlikte, alanlarinda uzmanlasmis profesyoneller bir araya geldi. Dev organizasyonun, her biri bir digerinden önemli panellerindeki söylesilerde, Türk futbolunun marka degerine ve spor turizmi pazarina dikkat çekerek katki verilmesi hedefleniyor.

Behiç Kaya: "Sporun birlestirici gücüne inaniyoruz"

Dev bulusmanin ilk gününde açilis oturumunu WLC kurucu baskani Behiç Kaya yapti. Sporun birlestirici gücü ile hareket ettiklerini belirten Kaya, "Bugün burada spor ve turizmin kesisim noktasinda spor tutkunlari ve spor öncülerini bir araya getiriyoruz. Yalnizca sporun güzelliklerini kutlamakla kalmayip, sporu ve kültürleri birlestirerek daha yüksege tasimak adina olanak sagliyoruz. Sporun birlestirici gücüne inanip, bu dogrultuda hareket ediyoruz. Spor kültürleri birlestirmek ve birlik beraberlik ortaminin saglanmasi için önemli bir araç. WLC sadece bir etkinlik degil, ayrica bir futbol ailesidir. Gelecekteki sporun izini çizmek adina birlikte olacagiz" dedi.

Sabah oturumunun devaminda WinterLeague Danisma Kurulu Üyesi Tarkan Batgün ise, WinterLeague organizasyonunun önemli bir network firsati sunmasina dikkat çekerken, "Dünyanin önemli noktalarindan alanlarinda uzmanlasmis isimleri futbol ailemize katmak üzere davet ettik. Bu önemli isimlerle burada bir araya gelerek 3. kez organizasyonu gerçeklestiren, bu degerli network firsatini bize sunan, sayin Behiç Kaya’ya tekrar huzurlarinizda tesekkür ederim" ifadelerini kullandi.

WinterLeague Convention 2024’ün sabah birlikteligi spor ailesine verdigi özel mesajlarla son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile