WTA Başkanı Allaster, Sinan Erdem Spor Salonu'nu gezdi

İstanbul Cup için İstanbul'da bulunan Sony Ericsson WTA Tour Başkanı Stacey Allaster, incelemelerde bulunduğu Sinan Erdem Spor Salonu için "Muhteşem b

İstanbul Cup için İstanbul'da bulunan Sony Ericsson WTA Tour Başkanı Stacey Allaster, incelemelerde bulunduğu Sinan Erdem Spor Salonu için "Muhteşem bir tesis" yorumunda bulundu.

Sony Ericsson WTA Tour Başkanı Stacey Allaster önümüzdeki yıl WTA Sezon Sonu Şampiyonası'na evsahipliği yapacak Sinan Erdem Spor Salonu'nda incelemelerde bulundu. Sony Ericsson WTA İstanbul Cup için ülkemizde bulunan Allaster'a gezisi sırasında Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç ve Başkan Vekili Cengiz Durmuş da eşlik etti.

Stacey Allaster ve beraberindekiler, Dünya Basketbol Şampiyonası'na hazırlanan salonu, soyunma odalarını, VIP salonlarını, basın çalışma alanlarını ve otoparkları gezdiler. Sinan Erdem Spor Salonu Müdürü Yakup Kuruçay, heyete salonla ilgili bilgiler verdi.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Stacey Allaster, Sinan Erdem Salonu'ndan etkilendiğini söyledi. Allaster "Salonu her yönden mükemmel bulduğumu söyleyebilirim. Küçük çaplı değişiklerle burası tenis için müthiş bir tesis haline getirilebilir. Önümüzdeki yılki organizasyonun Türk tenisi için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum." dedi.

Gezi sonrası TTF Başkanı Ayda Uluç, WTA Başkanı Stacey Allaster ve yöneticilere Gelik Restaurant'ta öğle yemeği verdi. Allaster daha sonra Kapalıçarşı'ya giderek alışveriş yaptı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile