Wushu Federasyonu Yönetim Kurulu'nda görev dağılımı yapıldı

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan genel kurul sonrasında ilk kez toplanan Türkiye Wushu Federasyonu yönetim kurulu üyeleri görev dağılımı yaptı.

Abdurr

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan genel kurul sonrasında ilk kez toplanan Türkiye Wushu Federasyonu yönetim kurulu üyeleri görev dağılımı yaptı.

Abdurrahman Akyüz başkanlığında bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri bir araya geldikleri ilk toplantıda, Wushu sporunun yayılması ve yaygınlaşması amacıyla starateji geliştirmek ve organizasyonları sıklaştırmak gerektiğinin altını çizdi.

Medyadan bu konuda kendilerine yardımcı olmalarını isteyen Wushu Federasyonu Başkanı Abdurrahman Akyüz, "21. yüzyıla damgasını vurmaya hazırlanan bir spor branşına hizmet etmeye çalışıyoruz. Sporumuz estetik yönüyle hem göze hitap ediyor hem de vücudu zinde tutmasıyla, hastalıktan uzak tutmasıyla ve zeka gücünün artmasına katkıda bulunmasından dolayı her geçen gün tanınıyor ve seviliyor. Bizim amacımız bu sporu değil sadece Türkiye, tüm dünyaya yaymak. Medyanın da Wushu sporunu bu konuda öksüz bırakmayacağına eminim.'' şeklinde konuştu.

Türkiye Wushu Federasyonunun oluşturduğu yönetim kurulu görev dağılımı şöyle;

Başkan: Abdurrahman Akyüz,

Başkan Vekili: Ahmet Tunç

Çeşitli görevlerden sorumlu Asbaşkanlar; Ahmet Faruk Ünsal, Mücahit Demirtaş, Mustafa Kamacı, Mücahit Durmuşoğlu, Önder Karan, Rıdvan Duran, Yusuf İnci ve Ömer Göktaş

Basın Kurulu Başkanı: H. Salih Arıcı

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile