Yabancı uyruklu kadın, öldürülmüş halde bulundu

Kasımpaşa'da bir dairede yabancı uyruklu kadın öldürülmüş halde bulundu. Polisin ceset üzerinde yaptığı ilk incelemelere göre kadının eşarpla boğulara

Kasımpaşa'da bir dairede yabancı uyruklu kadın öldürülmüş halde bulundu. Polisin ceset üzerinde yaptığı ilk incelemelere göre kadının eşarpla boğularak defalarca bıçaklandığı tespit edildi.

Olay Tabakhane Caddesi 39 numarada bir dairede meydana geldi. İddiaya göre Laleli'de bir tekstil firmasında çalışan Moldovya uyruklu İlona Tcacıuc (37), sabah saatlerinde işine geç kalınca patronu Ömer K. endişelendi. Çalışanı Tcacıuc telefonlarına cevap vermeyince kadının evine gitti. Yedek anahtarla evin kapısını açan Ömer K., İlona Tcacıuc'in cansız bedeni ile karşılaştı.

Ömer K.'nın polisi araması üzerine olay yerine gelen polis ekipleri İlona Tcacıuc'in cesedi üzerinde yaptığı ilk incelemede talihsiz kadının eşarpla boğazının sıkıldığı, kafasına sert bir cisim darbesi aldığı ve başının arka kısmından defalarca bıçaklandığını tespit etti. Olay yerinde incelemesini tamamlayan polis ekipleri çevrede geniş çaplı soruşturma başlattı. Kadının patronu Ömer K. ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götüren ekipler cinayet zanlısı ya da zanlılarının kimliğini tespit etmeye çalışıyor.

Bir çocuk annesi olduğu öğrenilen İlona Tcacıuc'in cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na götürdü.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile