YADGID'den Deprem Bölgesine Yardim Eli

YADGID'den Deprem Bölgesine Yardim Eli

Yalova Dogu ve Güneydogu Anadolu Is Insanlari Dernegi (YADGID) yöneticileri deprem bölgesindeki insani yardim çalismalarina katki sagladi.

Kahramanmaras merkezli 7.7 ve 7.6 depremleri sonrasinda yardim çalismalarina katilmak için bölgeye hareket eden YADGID yöneticileri bir hafta süresince bölgedeki yaptiklari çalismalar ile ilgili bilgi paylasiminda bulundu. Ilk Kahramanmaras’in Elbistan ilçesine ulasan YADGID ekibi bölgedeki sivil toplum kuruluslariyla da isbirligi yaparak Malatya ve Adiyaman’da sicak yemek dagitiminin yani sira vatandaslara insani yardimlarin ulastirilmasina katkida bulundu.

YADGID, AFAD’in talebi üzerine 15 adet hiltiyi Istanbul’dan temin ederek deprem bölgesine getirdi. Dernegin ayrica bölgede saglik hizmetlerine katki sundugu da ifade edildi.

Dernekten yapilan açiklamada yardim çalismalarina Yalova’dan katki saglanmaya devam edilecegi bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile