Yagis Beklentisine Ragmen Hava Sicakligi 1 Ila 3 Derece Artacak

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlügü tarafindan yayimlanan hava tahmin raporuna göre bugün Eskisehir’de yerel saganak ve gök gürültülü saganak yagis beklenirken, hava sicakliginin 1 ila 3 derece artacagi tahmin edildi.

Bölge Tahmin ve Erken Uyari Merkezi tarafindan yayimlanan hava tahmin raporuna göre bugün Eskisehir’in de içinde bulundugu bölge genelinde az bulutlu ve zamanla parçali bulutlu bir havanin hakim olmasi bekleniyor. Ögle saatlerinden itibaren Eskisehir ve Kütahya illeri geneli ile Bilecik’in güneydogu kesimlerinde yerel saganak ve gök gürültülü saganak yagislarin görülecegi öngörülen raporda, hava sicakliginin ise 1 ila 3 derece artacagi öngörüldü.

Raporda, yagmur ile ilgili uyarilara yer verilirken, yagis beklenen sahada yer seviyesi ile yüksek atmosferdeki sicaklik farkindan dolayi yagislarin bütün sahada degil, yerel olacagi beklendiginden bazi noktalarda kisa süreli etkili olabilecegi degerlendirildi. Yayimlanan tahminlere göre Eskisehir’de en yüksek hava sicakliginin 35 derece ile Saricakaya, en düsük ise 24 derece ile Mihaliççik ilçesinde olmasi bekleniyor.

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlügü, yayimladigi raporda rüzgârin ise kuzeyli yönlerden hafif ve orta kuvvette; Eskisehir ve Kütahya çevrelerinde zaman zaman kuvvetli esecegi tahmininde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile