Yağmur Altında Havuz Keyfi

Yağmur Altında Havuz Keyfi

Denizli’nin dünyaca ünlü Pamukkale beldesindeki antik havuza yağan yağmura rağmen yerli ve yabancı turistler ilgi gösteriyor.

Türkiye’nin doğu illerinde kar, batı illerinde fırtına ve yağmur etkili olurken Denizli’nin Pamukkale beldesinde yerli ve yabancı turistler antik havuza girerek şifa buluyor. Roma dönemine ait 2 bin yıllık tarihi eserlerin bulunduğu antik havuza gelen turistler bir yandan şifalı sularla sağlık bulurken diğer yandan 36 derece sıcaklıkta yüzmenin keyfini yaşıyor.

Pamukkale İşletmesi İktisadi Koordinatörü Ali Aktürk, antik havuzun soğuk havalarda dahi dolu olduğunu belirterek, “Pamukkale’nin cazibe merkezi antik havuzun şu an durumunu görüyorsunuz. Yağmur, sis ve soğuk hava olmasına rağmen 36 derecedeki suya turistler ilgi göstermeye devam ediyor. Türkiye’nin doğusu karla, batısı yağmurla mücadele ediyor. Ancak, Pamukkale’de havalar ne kadar soğuk olursa olsun insanlar termal havuzda hem eğleniyor hem şifa buluyorlar. Buradan herkesi Pamukkale’deki antik havuza davet ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile